ecoHORNET Afisari: 5988
Categorie: COMERT >> Centrale termice Vizitatori: 2375
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Italia, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km. 13,2, iesire Ciorogarla, nr. 4, Chiajna, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0314378008; 0745050050; 0740888085
-------------------------
Web: Internet
  email: president@ecohornet.ro
  site: www.ecohornet.ro

 
Generatoare de aer cald cu peleti  
Detalii  video  

Generatoarele de aer cald si aer supraincalzit ecoHORNET cu functionare pe peleti inglobeaza tehnologie de ardere de ultima ora, un schimbator de caldura extrem de eficient, automatizare performanta cu control si comanda prin internet.

Generatoarele de aer cald si si supraincalzit ecoHORNET se produc in gama de putere 35-600kW

Utilizarea lor imbunatateste calitatea aerului la beneficiar si reduce substantial costul energiei termice.

Sunt echipamente mobile, independente, compacte.

Se produc in doua game: pentru functionare in interior sau in exterior.

Debitul de aer este in relatie invers proportionala cu temperatura aerului cald produs.

Produc aer cald si supraincalzit  cu temperatura de pana la 700°C.

 

Energie verde si economii de minim  50% din factura de energie termica

Atat pentru industrie cat si pentru agricultura sau constructii, utilizarea  generaroarelor de aer cald ecoHORNET cu functionare pe  peleti fabricati din biomasa, in locul celor pe combustibili fosili, poluanti, reduce semnificativ cheltuielile cu energia precum si emisiile de CO si pulberi. Utilizarea energiei regenerabile in activitatea intreprinderii determina cresterea eficientei energetice a intregii companii, produsele realizate au cost de productie competitiv, iar compania isi imbunatateste imaginea corporativa prin respect pentru mediu.

 

 

 

Randament 96-98%

Randamentul ridicat al generatorului de aer se pastreaza constant pe toata perioada de utilizare atat datorita formei constructive a arzatorului ecoHORNET, a dinamicii arderii cat si datorita controlului arderii realizat prin automatizarea completa. In plus, cenusa se colecteaza in afara schimbatorului de caldura, neafectand performantele lui. Randamentul generatorului de aer nu depinde de materia prima din care sunt fabricati peletii. Echipamentul este perfect adaptabil tuturor materiilor prime de fabricare a peletilor, puterea nominala ramanand constanta . Randamentul ridicat constant este garantia unui consum mic de combustibil.

 

 

 

 

 

NOU!  Gama  ALL Weather.

Noile generatoare de aer cald si supraincalzit ecoHORNET  functioneaza  in exterior, in conditii climatice dificile: furtuna, viscol, ger, pana la -45°C. Foto: GHP 600  in functiune la -15°C si umiditate a aerului de 92%. Debit de aer cald produs:  12000m³/ h la 70°C

 

 

 

– Functionare ON-OFF: Generatoarele de aer cald ecoHORNET nu moduleaza, lucreaza la puterea nominala pe toata perioada functionarii. Comanda Strat/Stop este data de termostatul ambiental ( in cazul in care se utilizeaza pentru incalzirea incintelor) sau de senzorul de temperatura aer, in cazul aplicatiilor industriale)

– 100% materiale de calitate: Echipamentele ecoHORNET sunt concepute pentru o durata mare de utilizare. Arzatorul si camera de ardere sunt fabricate din inox special rezistent la temperaturi inalte si la variatii de temperatura, iar schimbatorul de caldura este fabricat  din inox si din otel. Toate componentele electrice si electronice sunt fabricate in UE.

– 100% control al arderii: Functionarea cu tiraj fortat asigura 100% controlul fluxului de oxigen necesar arderii, arderea este uniforma in toata masa de peleti aflati in arzator. Fiecare particula de pelete primeste oxigenul necesar arderii complete, astfel gazele de ardere au un continut minim de particule, umiditate sau compusi organici.

– 100% siguranta: Siguranta de operare este garantata de un sistem de inalta performanta care controleaza toate functiile echipamentului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video