ecoHORNET Afisari: 5988
Categorie: COMERT >> Centrale termice Vizitatori: 2375
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Italia, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti km. 13,2, iesire Ciorogarla, nr. 4, Chiajna, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0314378008; 0745050050; 0740888085
-------------------------
Web: Internet
  email: president@ecohornet.ro
  site: www.ecohornet.ro

 
Centrale termice cu functionare pe peleti  
Detalii  video  

Centralele termice ecoHORNET sunt combinatia optima de tehnologie performanta, eficienta energetica, siguranta, confort si ecologie. Noul model de centrala termica ecoHORNET este un echipament modern, extrem de eficient si include toate functiunile necesare pentru producere, acumulare si distributie agent termic, producere apa calda de consum. Este un produs ce include o camera tehnica intreaga. Centralele termice ecoHORNET se produc in gama 20 – 500kW

Centralele termice ecoHORNET reprezinta echipamentul optim pentru incalzire si producere apa calda de consum atat in locuinte individuale, cat si pentru imobile mari: hoteluri, spitale, blocuri de apartamente, sere, ferme zootehnice, cartiere de locuinte, productia de apa calda de consum pentru sectorul industrial. Centralele termice ecoHORNET permit montajul in cascada, in instalatii modulare, de mai multi megawati. Centralele termice ecoHORNET pot fi conectate atat la instalatiile clasice de incalzire (radiatoare, ventiloconvectori, incalzire prin pardoseala ) sau pot fi interconectate cu alte sisteme de producere a energiei termice.

Produs inclus in programul Casa Verde 2016 & ecoHORNET. Pentru detalii click aici → citeste mai mult

Pentru download click aici →    Prezentare centrala termica ecoHORNET

Clasa 5 de eficienta si emisii pentru programul Casa Verde

 

Centralele termice ecoHORNET sunt proiectate pentru a satisface cele mai inalte exigente ale mileniului al treilea de la punctul de eficiență generării de căldură, minime de CO și a emisiilor de particule și de acces la un combustibil inepuizabil și ecologic fără a încuraja tăierea pădurilor. Se incadreaza in clasa 5 de eficienta si emisii, sunt aplicabile tuturor programelor nationale si locale de subventii, programul Casa Verde.

Randament 96 – 98%

Randamentul ridicat al centralei termice se pastreaza constant pe toata perioada de utilizare atat datorita formei constructive a arzatorului ecoHORNET, a dinamicii arderii cat si datorita controluluiarderii realizat prin automatizarea completa. Randamentul centralei nu depinde de materia prima din care sunt fabricati peletii. Echipamentele sunt perfect adaptabile tuturor materiilor prime de fabricare a peletilor, puterea nominala ramanand constanta.

O camera tehnica intr-o centrala

 

Centrala termica ecoHORNET este complet echipata pentru distributia agentului termic pe 2/3 circuite de incalzire independente,cu pompe circulatie, vane amestec, termostat ambiental si cu circuit anticondens, contine o cantitate mare de agent termic ce ii permire o functionare eficienta fara puffer, are boiler incorporat. Se reduce considerabil timpul de montaj, deranjul produs de instalatori si se evita greselile de montaj la camera tehnica sau materiale incompatibile.

● Functionare ON-OFF Centralele ecoHORNET nu moduleaza, lucreaza la puterea nominala pe toata perioada functionarii, pana agentul termic ajunge la temperatura programata, apoi se opresc complet. AVANTAJ: Consum mic de energie electrica, nu se formeaza gudron pe peretii cazanului atunci cand este redus aportul de aer – ca in cazul modularii, se evita uzura prematura datorata functionarii in exces.

● Usor de utilizat Datorita procesului performant de ardere si calitatii materialelor, centrala nu are nevoie de operatii repetate de curatare sau interventii de service. Echipamentele sunt programate din fabrica. Utilizatorul nu trebuie sa faca multe setari sau ajustari.

● 100% control al arderii Functionarea cu tiraj fortat asigura 100% controlul fluxului de oxigen necesar arderii, arderea este uniforma in toata masa de peleti aflati in arzator. Fiecare particula de pelete primeste oxigenul necesar arderii complete, astfel gazele de ardere au un continut minim de particule, umiditate sau compusi organici.

● 100% siguranta Siguranta de operare este garantata de un sistem de inalta performanta care controleaza toate functiile echipamentelor. In dotarea standard sunt incluse si toate componentele de siguranta ale unei instalatii de incalzire moderne.

● 100% materiale de calitate Echipamentele ecoHORNET sunt concepute pentru o durata mare de utilizare. Arzatorul si camera de ardere sunt fabricate din inox special rezistent la temperaturi inalte si la variatii de temperatura, iar schimbatorul de caldura este fabricat din otel. Toate componentele electrice si electronice sunt fabricate in UE.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video