ECOSAB Afisari: 2302
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 1042
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Lunguletu, nr. 6, bl. D 14, sc. 2, et. 3, ap. 60, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0722659556; 0212507153
-------------------------
Web: Internet
  email: tehno@ecosab.ro
  site: www.ecosab.ro

 
Cabine sablare, vopsire de la firma SciTeeX Group  
Detalii  video  

SciTeeX Group  - http://www.sciteex.com Este specializata in realizarea de cabine de sablare de constructie modulara, de dimensiuni mici, medii si mari pentru pregatirea suprafetei din urmatoarele domenii :

  • constructii din otel
  • constructia de masini
  • material rulant
  • constructia de rezervoare (industrie chimica / petrochimica)
  • industria metalurgica
  • industria miniera
  • industria energetica
  • constructii nave
  • industria aviatica

Cabinele de sablare pot fi utilizate impreuna cu urmatoarele tipuri de abraziv : alice din otel colturoase, corindon sau garnet, granule ceramice sau sticla.  

1. Incinta de lucru

Este o constructie modulara cu o structura de rezistenta care se poate monta rapid. Robusta din punct de vedere mecanic si rezistenta la coroziune, incinta corespunde perfect cerintelor de etanseitate si de izolare fonica.

2. Usa principala de acces

Usile principale tip Rollflex sunt realizate din profile de aluminiu, acoperite la interior cu cauciuc.

3. Usa de serviciu

Este corelata cu sistemul de comanda BMS, in ceea ce priveste semnalizarea luminoasa.

4. Grup de ventilatie - desprafuire

Pentru a asigura operatorului conditii de buna vizibilitate, cea mai mare atentie a fost acordata studierii ventilatiei in incinta de lucru, cu scopul de a asigura un flux de aer, in acelasi timp dinamic si laminar. Colectoarele de praf sunt concepute pentru dimensiunile de lucru ale incintei Functionarea filtrului de desprafuire este in intregime integrata la sistemul de comanda centralizat BMS care supervizeaza functiile de siguranta, de ventilare automata a cabinei si de informare asupra starii de incarcare a cartuselor filtrante. Comanda electronica adapteaza unitatea de filtrare la condiile curente de lucru din cabina, asigurand astfel un consum redus de aer comprimat si o durata de viata indelungata a cartuselor. Gama de filtre cuprinde 16 modele de la 4.000 m3/h la 60.000 m3/h. Eficienta de filtrare: < 4 mg / m3. Optional : Control electronic al calitatii aerului evacuat.

5. Sistemul de transport orizontal al abrazivului

Sistemul de transport al abrazivului este alcatuit din: - culoare longitudinale modulare, dispuse pe un cadru mobil, robust din otel,cu profile suple tip racleti

- culoar transversal modular

- gratare care  acopera culoarele si permit un acces usor la cadrul mobil al acestora Avantaje: - Permite construirea de cabine de sablare fara constructii civila de mare adancime si deci fara costuri mari de realizare costisitoare - Functionare silentioasa a racletilor cu lamele elastice - Sistem extrem de durabil si fiabil - Durata de montaj redusa, prin simpla asamblare a modulelor pre-montate  

6. Unitate de recirculare abraziv

Unitatea de recirculare nu necesita constructie civila (fosa). Intretinerea este usurata datorita scarii si a trapelor de acces rapid la baza elevatorului, la banda cu cupe, la sita vibratoare,la siloz si la incinta separatorului magnetic. Sortarea riguroasa a abrazivului micsoreaza consumul acestuia si asigura conditii de lucru perfecte.

7. Cabine de vopsire

Cabine de vopsire si uscare cu ventilatie verticala si orizontala.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video