Donna Medical Center-Bucuresti Afisari: 1241
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Ambulatorii, policlinici, spitale Vizitatori: 663
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Traian , nr. 234, et.1, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0219732
-------------------------
Web: Internet
  email: office@donna-medicalcenter.ro
  site: www.donna-medicalcenter.ro

 
Ginecologie  
Detalii  video  

Investigațiile ginecologice de rutină pot descoperi din timp unele afecțiuni sau unele stări anormale, evitându-se situațiile dificile sau complicațiile ce pot apărea în timp.

Pentru a putea pune un diagnostic corect și precoce, în funcție de sfaturile specialiștilor noștri, există o serie de analize și investigații suplimentare care sunt recomandate a fi efectuate: 

consultația ginecologică ✓ consultația senologică examenul citologic Babeș-Papanicolau examenul secreției vaginale ecografie transvaginalăcolposcopie

De ce este foarte important să îți faci investigațiile ginecologice de rutină? 

✓ Simptomele timpurii ale cancerului ovarian sunt adesea foarte subtile și devin aparente doar în stadii târzii (III și IV) ale bolii, atunci când șansele de vindecare și posibilitățile de tratament sunt reduse. ✓ Depistarea timpurie a cancerului endometrial (stadiul I) asigură peste 90% șanse de vindecare✓ Cancerul de col uterin, ovarian și endometrial nu mai reprezintă un capăt de drum atunci când este depistat la timp.

Investigațiile ginecologice de rutină văd ceea ce tu nu poți simțiControlează-te! Fii sigură că ești bine pentru tine și cei dragi ție!Pentru un control ginecologic, vă puteți programa la următorii medici: Dr. Antoniu Crîngu-Ionescu, Dr. Horațiu Haradja, Dr. Lucia Iurco, Dr. Corina Bușe, Dr. Laura Leonte, Dr. Irina Oproiu, Dr. Călin Daniel, Dr. Roxana Cuibuș, Dr. Monica Pandrea.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video