Detroit City Import Export - Cherestea, lambriuri si dusumele, mobilier de gradina, Ditrau / Harghita Afisari: 703
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 462
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Muresului, Nr. 104, Ditrau, judetul Harghita
-------------------------
Phone: Telefon
  0744590712; 0266364026; ;0266353037
-------------------------
Web: Internet
  email: office@detroitcity.ro
  site: www.detroitcity.ro

 
Detroit City Import Export detalii firma  
Detalii  video  

Societatea noastra are urmatoarele date de identificare: cod fiscal – RO 6536548, numar de înregistrare la registrul comertului – J19/1104/1994 si îsi desfasoara activitatea la urmatoarea adresa: Ditrau, str. Muresului, nr. 104, jud. Harghita Romania.

Statistici

Societatea are capacitatea de a prelucra lunar în atelierul de tâmplarie aproximativ 600 mc de cherestea. În ultimii 2 ani societatea noastra a realizat urmatoarea cifra de afaceri: -2016 - 8.099.544 lei; -2017 - 8.782.844 lei.

Societatea are un capital social de 500.000 lei si a fost înfiintata la data de 14.12.1994 având ca unic asociat pe Gyorgydeak Jozsef.

În continuare va prezentam un scurt istoric al societatii noastre din momentul înfiintarii si pâna astazi.

Societatea noastra a luat fiinta în anul 1994 si este o firma cu capital integral privat românesc care îsi desfasoara activitatea în domeniul prelucrarii lemnului. La început societatea si-a desfasurat activitatea mai mult în domeniul prelucrarii primare a lemnului, adica achizitiona busteni de la Ocoalele Silvice de stat si particulare pe care îi debita în propriile gatere, iar ulterior vindea cheresteaua catre diferiti clienti de pe piata interna si externa. Având în vedere faptul ca piata lemnului din România crestea în fiecare an, au aparut tot mai multe oportunitati atât în cea ce priveste vânzarea de cherestea cât si în cea ce priveste posibilitatile de prelucrare superioara a lemnului în diferite produse de tâmplarie. Prin urmare societatea a luat decizia sa îsi mareasca activitatea astfel ca între anii 2001-2003 a pus în functiune un atelier de tâmplarie si a achizitionat doua uscatoare de cherestea cu o capacitate de 60 mc fiecare. Având în vedere faptul ca piata produselor prelucrate din lemn s-a dezvoltat tot mai mult societatea a achitionat în anul 2014 cel de-al treilea uscator cu o capacitate de uscare de 90 mc, iar in anul 2016 a pus în functiune cel de-al doilea atelier de tâmplarie datorita faptului ca au crescut solicitarile de produse de la principalii nostri clienti externi din Germania, Italia si Franta. În prezent pentru satisfacerea cerintelor de la clientii nostri interni si externi societatea detine doua gatere, un ferastrau panglica si un circular de debitat pentru producerea de cherestea; detine 3 uscatoare cu o capacitate totala de uscare de aproximativ 210 mc/ciclu, doua ateliere de tâmplarie. Datorita acestor dotari cu utilaje societatea are o capacitate lunara de debitare de aproximativ 2000 mc de busteni/luna, o capacitate de uscare de aproximativ 1.050 mc cherestea/luna si o capacitate de prelucrare a cherestelei de 800 mc/luna. De asemenea societatea detine TAF-uri si masini de transport busteni, deci are posibilitatea sa face exploatare proprie. În momentul de fata societatea noastra are 85 de salariati.

Pe lânga cherestea rasinoase în stare verde si uscata societatea noastra mai produce în atelierul de tâmplarie urmatoarele produse: rafturi si polite de vin, lazi pentru fructe, lazi de nisip, ghiveci de flori, suporti plianti, elemente balcon, capre de taiat lemne, lazi de nisip cu capac si fara capac, mese picnic, bancute, lambriu si dusumea rasinoase, cherestea rindeluita, precum si alte produse în functie de solicitarile clientilor nostri.

Materia prima este asigurata prin cumpararea de lemn rotund rasinoase de la Ocoalele Silvice si prin cumpararea de cherestea rasinoase din Ucraina. Piata de desfacere a produselor noastre este atât piata interna, cât si piata externa. Pe plan extern principala piata de desfacere a produselor noastre este Germania, multe dintre produsele noastre regasindu-se prin intermediul comisionarilor la marile lanturi de magazine Hagebau, Rewe si Hornbach.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video