Bucătar specialist / vegetarian / dietetician are ca sarcină principală pregătirea diverselor preparate din bucătăria naţională si internaţională, a preparatelor vegetariene şi dietetice, decorarea lor pentru a le pune în valoare, garantarea calităţii produselor preparate. Printre funcţiile sale se mai numără întocmirea necesarului de produse pentru achiziţionare, specificând cantităţile şi calitatea produselor, controlul produselor achiziţionate, supravegherea curăţeniei spaţiilor şi echipamentelor, igiena şi siguranţa alimentară. Are relaţii de colaborare cu bucătarul şef, şeful adjunct, bucătarii, ajutorii de bucătar, lucrătorii în bucătărie, ospătarii, şeful de sală, somelierul. - Durată: 4 săptămâni
- Preț: 750 RON (*100 RON - taxa minimă de înscriere)
- COD COR: 5120.0.3
- Autorizație: ANC (CNFPA)
- Tipul de program: specializare
|