Contacor Expert - Contabilitate si consultanta fiscala, Bucuresti Afisari: 186
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 206
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Spaiul Unirii, Nr. 16 (Muntenia Business Center), Etajul 9, Biroul L3, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0725215380
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@contacor.ro; corina.rusu@contacor.ro
  site: www.contacor.ro
  facebook: Contacor-Expert-326536844100974/

 
Contacor Expert - detalii firma  
Detalii  video  

Contacor Expert SRL este o societate de expertiza contabila, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România, ce are ca principal obiect de activitate servicii de contabilitate, audit, salarizare si consultanta fiscala.

Venim în întâmpinarea atât a companiilor mari, cât si a celor mici, din toate domeniile de activitate. Asiguram consultanta contabila financiara si fiscala precum si supervizarea activitatii de evidenta contabila la sediul clientilor. În acest fel veti economisi timp si bani beneficiind de servicii specializate livrate de catre profesionisti

Echipa noastra, condusa de doamna ec. Rusu Corina – Ileana, expert contabil, auditor si consultant fiscal acreditat, este formata din persoane autorizate, experti contabili, consultanti fiscali si economisti.

Obiectivul nostru este de a oferi clientilor suport în optimizarea afacerii si de a-i proteja în raport cu riscurile în afaceri.

Informatia contabila corecta în timp real este suportul deciziilor economice si financiare necesare managerilor în procesul de management al business-ului. Contabilitatea reprezinta pârghia administrarii societatii de catre conducatori si modul de gestionare de catre acestia a resurselor. Situatiile financiare, furnizeaza informatii despre pozitia financiara, performantele societatii, necesare utilizatorilor interni si externi. Pentru a fi utila, informatia trebuie sa fie credibila, respectiv sa nu contina erori semnificative, iar utilizatorii sa poata avea încredere în informatie si sa ofere ceea ce se asteapta.

Conditiile de instabilitate legislativa din ultimul timp precum si tendinta societatilor de a se proteja de riscuri, au facut ca sfatul unui consultant fiscal sa fie mai mult decât necesar. Echipa noastra va poate ajuta sa înaintati prin hatisul legislativ fiscal si contabil din România, punându-va totodata la curent cu toate noutatile legislative.

Iata de ce aceste lucruri trebuie elaborate de catre profesionisti în domeniu.

Echipa Contacor Expert ofera servicii profesionale datorita experientei acumulate în timp.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video