Constructii case la rosu, Bucuresti Afisari: 1069
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 728
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Rotunda, Nr.16, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0735390490; 0735100666
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@construimcaselacheie.ro
  site: www.construimcaselacheie.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Case la rosuOferta speciala: construim case la rosu cu doar 140 euro/mp (manopera + materiale inclus) – oferta valabila doar in lunile ianuarie si februarie 2016.

Daca va doriti constructia unei case la rosu sau a unei case din lemn, firma noastra de constructii este solutia perfecta pentru ca va oferim servicii de cea mai inalta calitate la preturi mici. Cu noi aveti garantia unei lucrari de calitate executata la timp. Avem peste 10 ani de experienta in constructia de case la rosusi case din lemn, folosim cele mai noi tehnologii in domeniu, cele mai bune materiale de pe piata si echipe de muncitori calificati cu o bogata experienta in domeniu.

Pretul unei case la rosu

Pret case la rosu:  148 euro/mp (materiale + manopera) 

Pret case la rosu din lemn:   120 euro/mp (materiale + manopera) 

In pret sunt incluse materialele de constructie si manopera. Preturile pot suferi modificari in functie de complexitatea lucrarii si de materialele alese de client. Constructia unei case la rosu cuprinde: sapatura, fundatia, elevatia, constructia stalpilor de rezistenta, constructia zidurilor interioare si exterioare, constructia structurii pentru acoperis si constructia acoperisului din lemn (sarpanta).La constructia unei case la rosu puteti alege materialele pe care le doriti, fie ca este vorba de BCA, caramizi Porotherm sau caramizi pline, echipa noastra de profesionisti va realiza o casa la rosu asa cum va doriti, in cel mai scurt timp si cu un pret mic.

 

Case la rosu – ce inseamna o casa la rosu

Termenul de case la rosu se refera la acele constructii neterminate care cuprind: fundatia, elevatia, peretii si stalpii de rezistenta, structura acoperisului – sarpanta. Casele la rosu nu includ finisajele interioare si exterioare cum ar fi tencuiala, zugraveala, instalatia electrica si sanitara etc.

Avantaje case la rosu – de ce sa alegi o casa la rosu

Daca va intrebati care sunt avantajele constructiei unei case la rosu, acestea sunt multiple. In primul rand pretul unei case la rosu este mult mai mic decat al unei case la cheie. Alt avantaj ar fi ca timpul de executie al unei case la rosu este mult mai scurt. Un mare avantaj in constructia unei case la rosu este acela ca iti vei alege singur finisajele asa cum doresti, nu vei mai avea “surpriza” de a constata ca au fost folosite unele materiale de proasta calitate.

 
Galerie foto (11)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11]
Prezentare video