Firma Constructi- Renovari, amenajari interioare si exterioare, Bucuresti Afisari: 1222
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 568
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soldat Iosif Ion, Nr.7, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733648537
-------------------------
Web: Internet
  email: office@firmaconstructii.com
  site: www.firmaconstructii.com

 
Instalatii Electrice  
Detalii  video  

In momentul in care decideti sa va construiti o casa, sa construiti un bloc de locuinte sau sa va ridicati o hala industriala pentru a pune la punct propria afacere, aveti intotdeauna nevoie de ajutorul unor profesionisti in domeniul instalatiilor electrice. Apelarea la o companie specializata in domeniu este necesara pentru ca instalatia electrica sa fie realizata la perfectie, astfel incat sa respecte toate standardele existente, fara a exista probeleme pe parcurs, datorita faptului ca proiectarea si montarea instalatiilor electrice vor fi realizate de catre mesteri in domeniu.

Puteti apela la compania noastra pentru efectuarea urmatoarelor servicii:

1. Proiectarea, executarea si montarea de instalatii electrice pentru locuinte civile, apartamente, spatii de birouri, terenuri de sport, hale industriale si pentru blocuri de locuinte.2. Intretinerea instalatiei electrice, repararea instalatiilor electrice defecte, cat si asigurarea de service prin contract, atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice. Intretinerea si repararea de instalatii electrice se va realiza pentru locuinte de domiciliu, spatiu de birouri sau hale industriale.3. Realizarea de instalatii si circuite suplimentare pentru echipamente electrice precum aer conditionat, masini de spalat, plite sau boilere.4. Realizarea de prize de impamantare, alaturi de fisa de masurare.5. Realizarea de sisteme de iluminare automatizate pentru zone cu acces dificil cum ar fi pivinte, scara unui bloc sau boxa unui bloc. Sistemul de iluminare automat se va realiza fie prin programare orara sau cu senzor de miscare.6. Realizarea de instalatii electrice pentru sistemele de automatizari electrice, in special pentru halele industriale.

Automatizarile electrice se realizeaza pentru:

1. Cazane de abur si apa calda.2. Automatizarea de masini de constructie precum macarale, dar si pentru electroplanelor sau podurilor rulante.3. Automatizarea in proiectare, executie si punerea in functiune a utilajelor industriale.4. Automatizarea in proiectare, executie si punerea in functiune a unor instalatii frigorifice sau de incalzire industriale.5. Automatizarea instalatiilor electrice pentru diverse ateliere de lucru, sere, hale industriale.

De ce sa apelezi la compania noastra?

In primul rand, pentru ca suntem la dispozitia dumneavoastra in orice moment. Va putem realiza orice tip de instalatie electrica, de la instalatia electrica pentru propria locuinta, pana la instalatia electrica pentru un bloc de locuinte sau hale industriale de foarte mari dimensiuni. Puteti apela la compania noastra cu cea mai mare incredere, datorita faptului ca realizam proiectarea si executarea instalatiei electrice intr-un timp extrem de scurt, intregul merit ii apartine persoanlului calificat din firma, care poate realiza instalatii la cele mai inalte standarde, intr-un timp extrem de scurt pentru a nu tine santierul pe loc. Pentru ca va oferim calitate la un pret mai mult decat convenabil, alegeti-ne. Menirea noastra este sa fiti dumneavoastra in siguranta, astfel ca nu vom face rabat niciodata de la calitatea noastra de profesionisti. Pentru ca realizam instalatii automatizate de dificultate inalta, cu ajutorul unor instalatii de ultima generatie, ce garanteaza functionarea pentru o perioada indelungata de timp fara a exista probleme. Pentru ca raspundem instant cerintelor dumneavoastra, astfel incat termenul de predare a lucrarii instalatiei sa fie stabilit intr-un timp foarte scurt si niciodata sa nu fie depasit.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video