|   GUSTARE RECE  Tataki de ton cu maioneza de busuioc, teriyaki si ceapa crocanta  Mix de saleuri  Tartar de roastbeaf cu mustar si cornison servit cu dulceata de smochine  Mousse de foie gras cu alune de padure si sare neagra  Gravlax cu sfecla, crema de brânza si ulei extravirginTartine cu mousse de acocado si icre de somon  Mousse de gorgonzola cu pepperoncino si perle de vin rosu  Bruscheta cu tapenade de masline verzi cu rosii confiate  Asortiment de masline  PEST  EBiban umplut cu creveti si ierburi  servit cu risotto de sfecsa rosie  SARMALE  Sarmalute în foi de varza cu costita crocanta,mamaliguta si ardei iute   Sorbetto de lamâie cu limoncello si menta  FEL PRINCIPAL  Muschi de vita cu sos de vin dulce,mix de ciuperci si pancetta crocanta  SELECTIE DE SALATE LA ALEGERE  Salata de rucola si rosii cherry cu fulgi de parmezan   Salata verde mixta cu lamâie    |