Clinik Evident Afisari: 1026
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 679
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Brasov, nr. 14, Bl. 2S14, Ap. 6,sector 6,
-------------------------
Phone: Telefon
  0721555358
-------------------------
Web: Internet
  email: clinikevident@yahoo.com
  site:

 
Implant dentar alpha bio, Coroana pe implant  
Detalii  video  

Un loc important revine in stomatologia moderna implantelor dentare care reprezinta mai mult ca o necesitate decat un lux, fiind de neconceput neluarea in calcul a acestora in conceperea planurilor de tratament si rezolvarea situatiilor clinice deosebite. Acestea se dovedesc a fi de cele mai multe ori solutia ideala atat din punct de vedere al medicului, cat si al pacientului.

Implantele dentare sunt radacini fabricate din titan pur care sunt inserate in oasele maxilare pentru a inlocui dintii absenti si a oferi un suport adecvat pentru coroane, punti si proteze instabile. Implantele se bazeaza pe faptul ca titanul are abilitatea de a se integra in structura osului fara sa fie rejectat. Odata integrate, proces care dureaza 3-6 luni in mod normal, se pot realiza coroanele, puntile sau protezele pe un suport stabil.

PRETURI: Implant dentar alpha bio (Nobel biocare, inclusiv capa vindecare si bont protetic)500 (EURO)Coroana pe implant metalo-ceramica total fizionomica200 (EURO)Coroana pe implant metalo-ceramica pe zirconiu300 (EURO)

 
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video