| COFETARIA A LA REINE ASTRID-CHOCOLATIER A PARIS | | |
| | | | | | | | Pralină ciocolată albă cu nuci, migdale şi decor ciocolată neagră. detalii >>> | | | | | | | | Ganache ciocolată cu scorţişoară acoperită cu ciocolată neagră, minim 70% cacao. detalii >>> | | | | | | | | Pralină cu pulpă de cireşe negre, acoperită cu ciocolată neagră, minim 70% cacao. detalii >>> | | | | | | | | Dacă eşti unul dintre cei care adoră ciocolata şi, în acelaşi timp, ceaiul şi vrei să le experimentezi pe amândouă... detalii >>> | | | | | | | | La origine, arborele de cacao era numit "arborele vieţii', sursă de beneficii, aliment şi medicament în acelaşi timp. Odată ce... detalii >>> | | | | | | | | Vazand numele « à la Reine Astrid », neinitiatii ar putea crede ca maestrul cofetar e de origine belgiana, ceea ce nu... detalii >>> | | | | | | | | Pralină cu marţipan şi fistic, acoperită cu ciocolată neagră, cu decor fistic. detalii >>> | | | | | | | | Ganache vanilie de bourbon şi cafea. Îndulcitor: maltitol. detalii >>> | | | | | | | | Pralină cu umplutură de nuci acoperită cu ciocolată neagră, minim 70% cacao. Îndulcitor: maltitol. detalii >>> | | | | | | | | Ciocolata nu duce la îngrăşare, deoarece trigliceridele din compoziţia acesteia sunt slab absorbabile de ţesutul adipos uman,... detalii >>> | | | | | | | | |
|
|