Cheo Pipera-clinica stomatologica-Bucuresti Afisari: 237
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 116
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Piper, nr. 4C, vila F1, Pipera, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0767919714; 0311098004
-------------------------
Web: Internet
  email: office@cheoklinik.ro
  site: www.cheoklinik.ro

 
Stomatologie Copii  
Detalii  video  

Pentru multi copii, mersul la dentist cauzeaza invariabil o stare de profunda anxietate si neliniste. Mai grav, frica de durere ii face adesea pe cei mici sa se fereasca de dentist si sa-si ascunda disconfortul dentar perioade indelungate de timp, fapt ce rezulta adesea in afectiuni mai complicate si mai greu de tratat.

Pentru a-i linisti pe cei mici, in cadrul clinicii noastre am cautat mereu sa cream un mediu cat mai colorat si mai prietenos. Astfel, punem la dispozitia tuturor copiilor, indiferent de varsta, o sala de joaca unde ii asteapta jucarii, carti de colorat, desene animate si jocuri video potrivite varstei lor.

Doua din cele trei cabinete din cadrul clinicii sunt dotate cu echipament colorat si prietenos, inclusiv ecrane pe care pot fi proiectate desenele preferate ale copilului in timpul tratamentului. Ba mai mult, personalul medical dedicat celor mici este specializat in pedodontie, fiind gata oricand sa le asigure copiilor o atmosfera placuta, bazata pe joaca si relaxare.

Chiar si in conditiile acestea, trebuie spus ca unii copii pot manifesta in continuare o senzatie de anxietate, impedicand aplicarea tratamentului corespunzator. Din fericire, cabinetele noastre sunt dotate cu dispozitive de inhalosedare, care pot imbunatati semnificativ experienta oricarui pacient anxios.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video