CG&GC iT e-Xpert Galati - Intretinere si reparatii echipamente IT Afisari: 1620
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 666
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Siderurgistilor, nr. 9, Bloc PS2, Tronson 3, lotul 1, Galati, judetul Galati
-------------------------
Phone: Telefon
  0236493701; 0236493864
-------------------------
Web: Internet
  email: cggalati@cggc.ro
  site: www.cggc.ro

 
VMware Zimbra  
Detalii  video  

VMware Zimbra este o soluţie business open-source de e-mail, calendar şi platformă de colaborare. E una dintre cele mai inovative platforme web fiind compatibilă cu toate dispozitivele şi desktop-urile. Cu ajutorul soluţiei Zimbra productivitatea creşte, menţinându-se sub control costurile cu implementarea. Zimbra asigură o platformă deschisă creată pentru virtualizare şi portabilitate atât în clouds publice, cât şi private, fiind uşor de întreţinut şi de configurat.

 

E-mail, Calendar şi aplicaţii business la loc!

 

Soluţia Zimbra de la VMware permite integrarea serviciilor de e-mail, calendar şi diverse alte aplicaţii pe o platformă cu o infrastructură simplă şi uşor de configurat. Serverul de e-mail dispune de calendare partajabile, mobilitate şi chiar document management. 

E o platformă uşor de folosit de către utilizatorii finali şi simplu de configurat de către administratorii IT.  Integrează servicii  precum e-mail, calendar, aplicaţii, documente, social media şi alte aplicaţii ale companiei. Zimbra poate fi accesat şi de pe telefoane de tip smartphones, păstrând informaţiile atât pe telefon, cât şi în aplicaţiile de desktop.

 

Integrarea aplicaţiilor noi

 

Cu o arhitectură deschisă şi API-uri de date, Zimbra oferă de asemenea flexibilitatea de a integra cu usurinta aplicatii noi, ca "file" sau mash-up-uri în experienţa utilizatorului de web. Extensii 3rd party includ Salesforce.com, WebEx, Facebook, Google plus implementarea cu alte sisteme interne de back office (ERP, CRM) pot fi adăugate cu uşurinţă în orice dezvoltare şi raţionalizare a fluxurilor de lucru.

 

În ceea ce priveşte avantajul pentru administratorii IT, VMware Zimbra include o arhitectură modulară deschisă cu o mare scalabilitate (mai mulţi utilizatori pe server) şi necesită un timp mai scurt dedicat administrării. Sunt disponibile o suită întreagă de unelte pentru migrare. Este compatibil cu alte soluţii de professional e-mailing, un plus pentru companiile unde există nevoia de a împărţi serverele de e-mail.

 

VMware Zimbra pentru virtualizare

 

Creat pentru virtualizare, serverul Zimbra e uşor de accesat şi de administrat cu suport built-in. În cazul unor probleme, datele pot fi uşor recuperate, existând un serviciu de back-up şi managementul ciclului de viaţă folosind VMware vSphere. Zimbra simplifică toate acele funcţii importante printr-o administrare online uşor de folosit şi le permite organizaţiilor să configureze şi să administreze serviciile de e-mail şi colaborare folosind mai puţine resurse şi costuri mai mici.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video