Centrul Medical Academica, Bucuresti - Servicii medicale integrate clinice si paraclinice Afisari: 19198
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Ambulatorii, policlinici, spitale Vizitatori: 6919
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Pitar Mos, Nr 18-20, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212021202
-------------------------
Web: Internet
  email: callcenter@academica-medical.com
  site: www.academica-medical.ro

 
Despre Centrul Medical Academica  
Detalii  video  

Cine suntem

Centrul Medical Academica ofera servicii medicale integrate clinice si paraclinice, respectiv consultatii în ambulatoriu pentru toate specialitatile clinice, interventii chirurgicale, analize de laborator si investigatii de imagistica medicala.

Misiunea noastra este sa întâmpinam fiecare pacient cu grija, sa ne asiguram ca este investigat si diagnosticat corect, ca este tratat complet, la timp, cu profesionalism si cu respect. Pe scurt, dorim sa oferim servicii medicale de calitate. Avem credinta ca medicina fara ajutorul tehnicii nu mai poate fi imaginata, dar ca, fara omenie si respect pentru valorile morale, aceasta ramâne doar o simpla meserie.

Fondat si administrat de patru medici români, Centrul Medical  Academica reprezinta materializarea viziunii si experientei acestora. Pornind de la principiul „pacientul are dreptul sa fie tratat complet si corect”, s-a investit în trei directii principale: echipa de medici, echipamente si locatie.

Echipa de medici din Centrul Medical Academica este formata în momentul de fata din 15 profesori si conferentiari universitari si peste 100 de medici primari si specialisti. Suntem onorati si mândri ca, prin intermediul acestei echipe de elita, putem oferi clientilor nostri servicii medicale de cel mai înalt nivel profesional.

Procesul de diagnosticare se sprijina pe investigatii realizate cu ajutorul unor echipamente moderne, performante si alese cu grija ca tehnologiile utilizate sa fie cât mai putin invazive.

Pornind de la principiul „nu exista boli, exista bolnavi”, asiguram servicii medicale integrate, adaptate nevoilor individuale, promptitudine si rapiditate în redobândirea si mentinerea celui mai pretios bun al omului: SANATATEA.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video