CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI Afisari: 1692
Categorie: AFACERI >> Camere de Comert din Romania Vizitatori: 3310
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd.Octavian Goga, nr. 2, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213190173; 0213190089; 0213190133
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ccib.ro
  site: www.ccib.ro

 
Detalii activitate

CCI a Municipiului Bucuresti

Bd. Octavian Goga nr. 2,

cod 030982,

Sector 3, Bucuresti

tel.: 021 319 01 32, 021 318 51 81, 021 319 01 73

fax: 021 319 01 33

office@ccib.ro

www.ccib.ro

Presedinte: Sorin Petre Dimitriu

Director General: Dan Gabriel Mihut     

 

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) este o organizatie autonoma, neguvernamentala, apolitica, fara scop patrimonial, non-profit, cu personalitate juridica, de utilitate publica, destinata reprezentarii, apararii si sustinerii intereselor membrilor sai si a celorlalti operatori economici din municipiul Bucuresti, pentru dezvoltarea comertului si industriei, agriculturii si serviciilor corespunzator cerintelor economiei de piata. Membrii CCIB isi desfasoara activitatea in cadrul a cinci sectiuni, respectiv: Servicii, Industrie, Comert, Turism si Membri Colectivi.

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti este continuatoarea de drept a Camerei de Comert Bucuresti, indiferent de forma de organizare si functionare sau de denumirea avuta in perioada de timp de la constituirea sa în 1868, fiind practic nedesfiintata de-a lungul istoriei sale.

In calitate de reprezentant autorizat al mediului de afaceri bucurestean, CCIB sprijina autoritatile administratiei publice locale in scopul dezvoltarii economico-sociale a Capitalei, inclusiv prin implicarea in cadrul unor actiuni desfasurate in parteneriat public-privat. De asemenea, in vederea bunului mers al comertului, industriei, serviciilor si turismului la nivel macroeconomic, CCIB se implica activ in promovarea unor initiative legislative benefice pentru firmele din domeniu. O alta preocupare permanenta a Camerei bucurestene este asigurarea unui mediu de afaceri stabil, coerent si transparent.

In cadrul seminariilor, conferintelor si simpozioanelor organizate de Camera sunt promovate in randul operatorilor economici din Capitala regulile si practicile Uniunii Europene. De asemenea, in contextul recentei integrari a Romaniei in Uniunea Europeana, CCIB desfasoara activitati sustinute in vederea facilitarii accesului firmelor bucurestene la fondurile europene, atat prin valorificarea expertizei dobandite in promovarea de proiecte finantate din fonduri europene, cat si prin pregatirea unor specialisti capabili sa realizeze proiecte de calitate, finantate din fonduri comunitare.

CCIB promoveaza oferta de produse si servicii a companiilor bucurestene prin intermediul misiunilor economice si forumurilor de afaceri organizate, in Romania si peste hotare, impreuna cu camere de comert din strainatate, pe baza protocoalelor si acordurilor de colaborare existente.

Pentru a va pune in practica ideile si a va materializa planurile de afaceri, in sprijinul dumneavoastra vine o camera de comert puternica, care va ofera o gama larga de servicii la nivel european, adaptate perfect cerintelor pietei.

Fie ca doriti sa initiati o afacere, fie ca aveti deja o afacere si doriti sa va extindeti, fie ca sunteti un investitor strain si doriti sa deschideti o sucursala sau reprezentanta in Romania, echipa Camerei este langa dumneavoastra! Noi va ajutam sa evitati birocratia, va oferim informatii de calitate si va ajutam sa va promovati produsele si serviciile si sa dezvoltati noi parteneriate de afaceri.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2]
 
Camere de comert din romania  |  Colaborare afaceri  |  Echipa specialisti  |  Fonduri europene mediu  |  Organizatie neguvernamentala  |  Personalitate puternica  |  Proiecte europene  |  Promovarea turismului  |  Servicii turism  |  Turism activ  |  Turism afaceri  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.