Casa Noastra - Fabricare sisteme de tamplarie termoizolanta pentru ferestre si usi, Pielesti / Dolj Afisari: 2347
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 1015
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Bucuresti,, Nr.113, Pielesti, judetul Dolj
-------------------------
Phone: Telefon
  0251429532; 0251459115; 0251429533
-------------------------
Web: Internet
  email: office@casanoastra.ro
  site: www.casanoastra.ro

 
Despre noi - QFORT  
Detalii  video  

QFORT, Un business proiectat sa rezisteCine suntem?

Suntem una dintre cele mai reputate si solide afaceri antreprenoriale, nascuta în România si care activeaza la nivel international, în industria produselor de folosinta îndelungata, fabricând tâmplarie termoizolanta pentru pietele europene. Principalele tari în care activam sunt România, Italia si Franta, dar si Austria, Belgia, Germania si Elvetia.

De-a lungul activitatii noastre, ne-am dezvoltat capacitati de productie la cele mai exigente standarde moderne, operând un model de business integrat, de la productie la serviciile de consiliere si suport.

Ne-am construit astfel un avantaj competitiv important prin ofertarea consumatorilor cu produse de calitate si durabilitate remarcabile, precum si capabilitati de vânzare si reprezentare unice.

Cum facem lucrurile?

Capabilitatile QFORT si ale partenerilor nostri de business, de întelegere a nevoilor si asteptarilor consumatorilor moderni si de depasire a acestora în livrarea propiu-zisa, sunt validate prin competenta, munca sustinuta si spirit inovativ.

Noi, la QFORT, construim nu numai produse „proiectate sa reziste”dar si relationari durabile cu partenerii de afaceri, pe care îi alegem întotdeauna dupa acelasi test al „celui mai bun în domeniu”

Care este scopul nostru?

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri finali un standard de viata mai bun si o valoare mai mare a casei în care locuiesc.

Pentru aceasta, întelegem cât de importanta este calitatea relationarii cu partenerii de afaceri, carora le oferim sprijin, inspiratie si recompense satisfacatoare, având ca si scop final cresterea valorii companiei noastre.

În ce credem si ce ne inspira?

În QFORT, noi credem ca ai nevoie de un cadru de gândire stoic pentru a produce si a vinde o fereastra sau o usa de calitate si durabilitate exceptionale.

Credem în comportament si nu în vorbe, si astfel am ajuns nu numai lideri pe piata, dar si brandul cu cea mai mare favorabilitate în tara de origine, România.

Credem în parteneriate de lunga durata cu dealerii nostri si cu partenerii de productie si servicii, precum si în reciprocitate avantajoasa.

Credem într-o atitudine tenace, învatam din greseli, si acest lucru ne-a ajutat sa o luam de la capat cu mai multa ambitie si dedicare de fiecare data când a fost nevoie.

„QFORT. Proiectat sa reziste” este adevarat atât timp cât produsele noastre de calitate si durabilitate ofera cea mai buna satisfactie clientilor nostri si cele mai bune oportunitati de business partenerilor nostri de afaceri. Doar astfel compania noastra va rezista în timp si în vietile clientilor nostri.

Valorile noastre ne-au inspirat de-a lungul calatoriei noastre de business. Aceastea au fost si vor fi mereu fundamentul comportamentului organizatiei noastre si, la nivel extins, al partenerilor nostri de afaceri.

Urmam un model complex de business, atât de producatori, cât si de comercianti, care are la baza doua categorii de valori:

  • Cele care asigura calitatea produselor si serviciilor noastre
  • Cele care asigura calitatea relationarilor noastre (în ceea ce priveste parteneriatele, vânzarea si reprezentarea)

Valorile care definesc calitatea noastra de producator sunt:

  • Spiritul muncitor si tenace
  • Competenta si responsabilitatea
  • Simtul practic si eficient
  • Spiritul de echipa
  • Apetitul pentru nou si inovatie

Valorile care definesc comportamentul nostru în relatiile cu partenerii de afaceri sunt:

  • Partener de încredere
  • Creator de solutii
  • Avantaj reciproc

Promisiunile noastre

Spatiul nostru de diferentiere fata de competitori, care asigura în acelasi timp afacerii noastre un beneficiu unic si relevant, consta în rezistenta produselor pe care le producem si comercializam (în timp si la intemperii), transpus în promisiunea noastra de valoare – QFORT Proiectat sa reziste – promisiunea ca produsele QFORT sunt fabricate dupa cele mai bune practici de calitate a productiei, pentru a oferi clientului cea mai usoara si lipsita de griji mentenanta si cea mai sigura durabilitate în timp si la intemperii.

QFORT livreaza consumatorilor finali si partenerilor de afaceri cea mai buna valoare în categoria bunurilor de folosinta îndelungata de tip usi si ferestre din tâmplarie termoizolanta, prin:

  • Excelenta calitate si durabilitate a produselor
  • Un standard ridicat de servicii de suport a vânzarilor

Astfel, ne asiguram ca, atât clientii, cât si partenerii nostri beneficiaza de un grad superior de calitate a vietii si de relationari reciproc avantajoase.

Istoric QFORT

Istoria QFORT începe cu o mica afacere antreprenoriala, nascuta în România în anul 1995, din emergenta Estului European, care a evoluat într-o companie de succes, ce activeaza acum pe pietele europene, oferind o alternativa relevanta de calitate si durabilitate pentru produsele din tâmplarie termoizolanta si accesorii destinate confortului caminelor familiilor europene.

Promisiunea noastra „Proiectat sa reziste” a fost din primul moment al existentei noastre, si înca este validata de preocuparea continua de a ne asocia cu cei mai reputati parteneri si de a atrage în companie cei mai buni specialisti.

Astfel, am devenit pe zi ce trece tot mai competenti, dar si mai curajosi în a încerca noi abordari, noi produse, noi solutii de accesorizare a casei si noi modele de business.

Certificari

Calitatea si durabilitatea produselor noastre, precum si serviciile oferite si parteneriatele sustenabile legate de-a lungul timpului cu cei mai buni în domeniu, ne-au adus pozitia de lider al industriei de tâmplarie termoizolanta din PVC.

Produsele QFORT sunt certificate în ceea ce priveste calitatea prin standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 si OHSAS 18001:2007. În plus, QFORT detine certificate de conformitate eliberate de Institutul IFT Rosenheim din Germania.

 Afla mai multe despre certificarile QFORTResponsabilitate Sociala

Având în minte scopul nostru final, acela de a oferi consumatorilor nostri un standard de viata mai bun, ne focusam în aceeasi masura pe cresterea valorii societatii în care ne dezvoltam si pe ridicarea standardelor de viata sociale.

De aceea, ne implicam activ în educatie, sanatate, sport, precum si în sustinerea organizatiilor non-guvernamentale si a cazurilor umanitare.

Suntem bucurosi sa ne oferim sprijinul, ghidati fiind de credintele si valorile pe care ni le asumam.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video