CARDINAL TRAVEL Afisari: 1489
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 603
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Dacia nr. 47, ap.1, sector 1
-------------------------
Phone: Telefon
  2100624; 2120057; 2120057
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.cardinaltravel.ro

 
Sejur Albania - Durres Pret: 199,00 EUR pers.
Detalii  video

CALATORIE IN ALBANIA

Plecare: 24 septembrie 2017

Ziua 1(duminica).Plecare din Brasov in jurul orei 16 pe traseul Bucuresti -Giurgiu/Ruse – Sofia – Skopje– Ohrid; se circula noaptea.

Ziua 2(luni).In cursul diminetii vom ajunge in sudul Republicii Macedonia, in zona orasului si lacului Ohrid (inscrise în anii 1979 si 1980 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO). Ohrid este fara indoiala cel mai frumos oras al Macedoniei si unul din cele mai pitoresti din Balcani, cu o bogata zestre de arhitectura veche, numeroase monumente culturale si istorice.Continuam apoi cu traversarea Albaniei; in cursul dupa-amiezii sosire in zona de litoral a orasului Durres (cea mai intinsa din Albania), cazare si apoi cina la hotelul ales. De mentionat ca toate hotelurile sunt construite in ultimii ani, au multiple facilitati si se bucura de accesul la una dintre cele mai intinse plaje ale Adriaticii.

Zilele 3 - 6. Timp liber pentru relaxare, plaja, odihna sau participarea la programele optionale descrise mai jos - o buna ocazie de a cunoaste cateva din nenumaratele atractii turistice ale acestei tari - orase medievale si sit-uri arheologice, peisaje care-ti taie rasuflarea, precum si un popor deosebit de ospitalier.

Ziua 7 (sambata) – in jurul orei 10 plecare spre Romania;pe traseu am inclus o vizita de cca 2-3 ore in Skopje, capitala Republicii Macedonia; de aici drumul continua spre tara pe timp de noapte.

Ziua 8 (duminica) – sosire in cursul diminetii in Bucuresti si apoi in Brasov.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video