Camin Privat Bunica Ecaterina din Floreasca Afisari: 609
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Camine de batrani Vizitatori: 327
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ionita Vornicul, nr. 4, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0732011302
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@caminprivat.ro
  site: www.caminprivat.ro

 
Bunica Ecaterina, un camin primitor pentru bunici  
Detalii  video  

Bunica Ecaterina este locul in care ne-am dorit ca seniorii nostri sa gaseasca linistea si sa fie inconjurati de oameni calzi, care sa le ofere respectul, iubirea si atentia pe care le merita pe deplin. De asemenea, personalul nostru este format din medici de specialitate si din asistenti medicali, care va ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde.

Indiferent daca sunteti in cautarea unui camin din cauza unei afectiuni grave, care necesita ingrijiri medicale specializate, sau, pur si simplu, din dorinta de a va schimba stilul de viata, gasirea locului potrivit unde sa locuiti, pe timp indelungat, poate fi o provocare si o sursa de stres, atat pentru voi, cat si pentru familia voastra. Cu toate acestea, cu cat evaluati mai devreme nevoile voastre curente si modul in care aceste nevoi pot evolua, in timp, cu atat veti descoperi ca aveti mai multe optiuni si ca detineti, cu adevarat, controlul asupra tuturor deciziilor care va implica.

Asadar, desi motivele care ne aduc impreuna, la Bunica Ecaterina, pot fi diferite, suntem uniti prin acelasi scop: acela de a lega prietenii pe viata si de a forma o mare familie. Bunica Ecaterina poate fi acel mediu fericit si sanatos, care va indeplineste nevoile odata cu inaintarea in varsta.

 

Bunica Ecaterina, un camin primitor pentru bunici

Bunicii si parintii nostri sunt eroi care, de-a lungul timpului, au strans povesti fantastice, de la care noi, cei norocosi, putem extrage multe invataminte folositoare in viata. Noi, cei de la Bunica Ecaterina, abia asteptam sa va cunoastem si sa impartasim impreuna micile bucurii ale vietii. Centrul nostru de ingrijire este situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita si va pune la dispozitie facilitati multiple prin dotarile de care dispunem. Pentru zilele cu temperaturi prietenoase, va puteti relaxa in foisorul din curte. Ori poate preferati sa va bucurati de aer curat, la terasa noastra, decorata cu flori, care va ofera vedere superba spre curte. Pentru cei mai activi, am pregatit o sala speciala, unde puteti efectua exercitii fizice, specifice gimnasticii medicale, dar care functioneaza si drept salon de masaj, unde un profesionist va sta la dispozitia voastra, oricand doriti. Mai mult decat atat, personalul medical va ofera asistenta medicala personalizata, 24 de ore din 24.

Prin programele noastre de socializare, prin serviciile medicale de calitate superioara, si prin toate celelalte beneficii si activitati, pe care le veti avea la Bunica Ecaterina, ne dorim sa va facem sa va simtiti in largul vostru si sa va bucurati de sederea placuta pe care caminul nostru are calitatea de a v-o oferi.

In cazul in care va doriti sa ne cunoastem mai bine, nu ezitati sa ne contactati si haideti sa pasim impreuna, cu incredere, pe drumul spre o viata mai buna.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video