Andreea Nasoi - Camere copii si bebelusi cu picturi pe pereti Iasi Afisari: 1830
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 783
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Musatini, Nr.23, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0740265859; 0788268923
-------------------------
Web: Internet
  email: only_art@yahoo.com
  site: www.camerecopii.ro

 
Despre prof.Andreea Nasoi - artist plastic  
Detalii  video  

Sunt artist plastic prof. Andreea Nasoi si impreuna cu echipa mea de artisti plastici profesionisti (toti absolventi de studii universitare - sectia murala) realizez picturi pe pereti (pictura murala) pentru camere copii si bebelusi, livinguri, dormitoare, holuri, bucatarii, cabinete medicale, restaurante etc.

www.camerecopii.ro contine doar o parte din portofoliul pe care l-am acumulat de-a lungul anilor de activitate.

Important: Pentru a vizualiza imagini cu lucrarile mele la o rezolutie si implicit la o calitate a pozei mai bune va invit sa-mi vizitati pagina de Facebook www.facebook.com/pages/Andreea-Nasoi/153054521458784

Ceea ce ne-a impus pe piata de profil din Romania a fost abordarea cu maxima seriozitate si profesionalism in ceea ce priveste fiecare lucrare in parte.

Avem numeroase lucrari efectuate atat in Romania cat si in strainatate (in special Belgia si Italia). Specialitatea noastra o reprezinta pictura murala dar am creat si vitralii sau mozaic la cerere.O tehnica noua in Romania si pe care echipa noastra o executa este tehnica artistica stucco, despre care va putem furniza informatiile necesare, cat mai ales o mana de ajutor pentru a va putea realiza o lucrare murala de exceptie.

Daca va place ceea ce am realizat pentru camere copii si va doriti o lucrare adecvata si pentru o camera de adult, atunci nu ezitati in a vizualiza portofoliul nostru pe www.tablouri-picturi.ro

Daca suntem sau nu cei mai buni de pe piata de profil va lasam pe dumneavoastra, clientul nostru, sa decideti, in urma vizionarii cu atentie a fiecarei lucrari in parte din cadrul portofoliului nostru. In acest sens puteti vizualiza in cadrul sectiunii video si filmulete cu cateva dintre lucrarile noastre.

Asadar daca va doriti sa inveseliti camera copilului dumneavoastra, sa-i creati o oaza de liniste si de frumos, atunci echipa noastra va poate ajuta in mod real in acest nobil demers.

Cu stima, artist plastic prof.Andreea Nasoi

Firma: Nasoi J. Andreea Intreprindere Individuala

Cont deschis la BRD: RO50 BRDE 240 SV 22277922400    C.I.F. 25022675

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video