Aperitiv:minifigarui de branzeturi, minifrigarui de legume, trandafiri din salam de sibiu,salam matache macelarul,rosii umplute cu salata de vinete, castraveti umpluti cu branza topita, zacusca sau salata de boeuf pe frunza de salata, masline , rulada de pui (rulada casei) Peste Salau prajit , sos de capere cu lamaie si smantana dulce , garnitura de legume mexicane (nepicante) Sarmalute 4 sarmalute cu smantana, mamaliguta si ardei iute Friptura- pulpe de pui dezosate la gratar - 100 gr (gramaj in crud)-muschi file de porc 100 gr (gramaj in crud)-carnaciori proaspeti de oaie sau de porc 50 gr (gramaj in crud)-cotlete de berbecut – 60 gr (gramaj in crud)-cartofi la cuptor stropiti cu sos de maioneza si smantana cu usturoi-salata de muraturi Pret meniu : 58 Euro/persoana – (doar 3 feluri 53 Euro) |