Aperitiv:trandafiri din salam de Sibiu,muschi file,telemea de vaca sau oaie,babic,sunca presata,cascaval normal,cascaval afumat ,masline,rosii umplute cu salata de vinete , nuferi de castraveti, kaiser,ardei gras umplut cu crema de branza, rulou de sunca umplut cu salata de cruditati sau de boeuf Peste Saramura de crap cu mamaliguta si ardei iute Sarmalute 4 sarmalute cu smantana, mamaliguta si ardei iute Friptura- 1 pulpa de pui cu os la gratar (semidezosata)-muschi file de porc 100 gr (gramaj in crud)-carnaciori proaspeti de oaie sau de porc 50 gr (gramaj in crud)-pastrama de oaie – 60 gr (gramaj in crud)-cartofi la cuptor cu smantana si branza rasa-salata amestec varza alba si rosie sau salata de muraturi Pret meniu : 49 Euro/persoana – (doar 3 feluri 44 Euro) |