BODY FLY GIM Afisari: 886
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Gimnastica, fitness Vizitatori: 462
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str Parintele Galeriu, Nr. 12-14, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722193271; 0728812917 ; 0212112155
-------------------------
Web: Internet
  email: coraliamihaescu@yahoo.com
  site: www.body-fly-gim.ro;

 
Zumba Fitness  
Detalii  video  

Zumba este noul trend in materie de fitness pe care toata lumea il adopta. Programul care a facut senzatie in America si Asia cucereste acum si Europa. ZUMBA nu este doar fitness, este un adevarat fenomen, o explozie de energie si distractie.

 

In ultimii ani Zumba a devenit o adevarata revolutie transformand conceptul de fitness intr-un Fitness-Fun (fitness-distractiv). Zumba s-a imprastiat ca un foc salbatic pozitionandu-se ca fiind cea mai influenta miscare in industria fitness-ului.Cuvantul care descrie cel mai bine programul Zumba Dance Fitness este distractie. In Columbia, zumba inseamna “repede”.

ZUMBA este un fel de aerobic combinat cu dans ce se desfasoara pe ritmuri latino.Spre deosebire de aerobic, ZUMBA este mult mai distractiv si te ajuta sa rezisti in acest program pana vei reusi sa vezi rezultatele dorite.Succesul acestui tip de antrenament se datoreaza popularitatii de care se bucura dansurile latino pretutindeni, dar si rezultatelor pe care o persoana le poate obtine practicand acest tip de miscare.ZUMBA combina energia si muzica ritmata, antrenanta cu miscari de dans latino care faciliteaza invatarea si asigura buna dispozitie prin eliminarea endorfinelor.

ZUMBA reprezinta un mix reusit de dansuri latino si internationale (de la cumbia columbiana la merengue, salsa, hip hop si reggaeton) generand astfel un antrenament eficient, dinamic si captivant. Programul cuprinde un amestec de aerobic/fitness cu miscari rapide care tonifica si remodeleaza corpul.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video