Blue Class - Cursuri de calificare cosmetica si masaj Bucuresti Afisari: 177
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri coafura, cosmetica Vizitatori: 74
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Avrig, nr: 41 , bloc 460 , etaj 2 ap 14 , interfon 14, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314382717; 0737091693; 0736183329
-------------------------
Web: Internet
  email: info@blueclass.ro
  site: www.blueclass.ro

 
Curs de machiaj pentru profesionisti Pret: 2.600,00 RON
Detalii  video  

Curs de absolvire cu durata de 12 săptămâni 

Pre?: 2600 lei plata în 2 rate Integral: 2250 lei Con?inutul cursului de machiaj pentru profesioni?ti

De ?tiut: Pentru a te putea înscrie la acest curs trebuie să fi absolvit  „Cursul de machiaj pentru avansa?i„

Curs 1: Introducere si prezentarea programeiInvatam sa facem diferenta intre machiajul traditional si cel de fotografie; pentru inceput fiecare cursant face un machiaj, la alegere, pentru a stabili nivelul de la care plecam, dupa care vom  transforma un astfel de machiaj clasic intr-unul de fotografie.

Curs 2: Alegerea corecta a produselorCe trebuie sa contina trusa de machiaj; produse eficiente (glicerina, vaselina) cu rol multiplu in machiaj; ce nu trebuie sa contina trusa de machiaj pentru fotografie: ce culori si fonduri de ten evitam; eliminam produse cu factor de reflexie sau spf mare; facem cunostinta cu produsele HD si ultra HD.

Curs 3: Machiajul in functie de lumina naturala sau artificialaMachiajul surprins de camera foto in lumina naturala se apropie mult de cel natural, de ceea ce vezi cu ochiul liber. Lumina artificiala transforma trasaturile fetei, blitul arde, iar o fata nemachiata risca sa iasa foarte alba. Invatam sa dozam cantitatea de fond de ten, de produs pentru o imagine impecabila.

Curs 4: Linii si contururiTehnici de aplicare si corectare – invatam sa conturam fata pentru fotografie, diferentiat pentru portret, plan intreg, plan indepartat; detaliem relatia cu echipa: ce rol joaca make-up artistul, fotograful, stilistul in toata povestea.

Curs 5: Tehnici din picturaDeprindem arta de a picta chipul, ne familiarizam cu poantilismul – cum realizam un machiaj din puncte, din pensula; facem diferenta intre a desena si a picta cu farduri; invatam trecerile fine de la o culoare la alta, degradeurile; invatam sa avem precizie si finete cand lucram.

Curs 6: Machiajul pentru fotografia alb-negruPentru ca nu stii cum arata in realitate, acesta este si mai dificil de realizat; nu ne putem folosi de culori, asa ca ne jucam cu tonurile de gri, cu contrastele.

Aprofundarea cursului de machiaj pentru profesioni?ti

Curs 7: Beauty editorial – machiajul de beautyPrecizie si acuratete in trasarea liniilor si a culorilor; cum machiem pentru diferite incadraturi fotografice.

Curs 8: Fashion editorialRolul make-up artistului e acela de intregi munca stilistului care creeaza personajele cu ajutorul hainelor, iar fotograful e cel care spune povestea.

Curs 9: Machiajul high-definition cu produse specificeProduselede machiaj HD sunt foarte diferite de cele clasice, sunt mai fluide, cu putere mare de acoperire, mai aerate; avand pigmenti si texturi diferite, implica multa indemanare la aplicare.

Curs 10: Trucuri de machiaj rapide si utilePentru ca la un editorial de beauty machiajul se schimba de 3-4 ori, trebuie sa stii cum sa transformi rapid un machiaj; invatam sa facem transferul de la un machiaj la altul, fara sa distrugem fata modelului, intr-un timp foarte scurt; cum schimbam rujul, cum schimbam fardul, unde stergem, unde punem peste, unde completam.

Curs 11: Fashion & design – independenta si originalitateCum ajungi sa ai “semnatura” in make-up, cum iti constriesti un stil propriu, cand incetezi sa reproduci si incepi sa creezi.

Curs 12: Examen practicMachiaj pe o tema aleasa, surprins intr-o sedinta foto.

Atelierul de machiaj emite diplome acreditate ANC si recunoscute U.E.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video