Retail Construct, Bucuresti - Case la cheie,case la rosu Afisari: 413
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 236
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
George Georgescu, Nr.48, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0723201963
-------------------------
Web: Internet
  email: eremiad01@gmail.com
  site: www.retailconstruct.ro

 
Antreprenoriat General  
Detalii  video  

Au trecut deja aproximativ 10 ani de cand suntem pe piata de constructii, respectiv antreprenoriat general, timp in care am dus la capat un numar considerabil de lucrari pentru o baza de clienti multumiti, atat persoane fizice cat si diverse companii.

 

 

Anii de studiu si munca ne-au ajutat sa ne ridicam standardele de calitate de la an la an pentru ca in prezent sa putem spune ca executam fara sa fim pusi in dificultate o multime de tipuri de lucrari, precum case, blocuri si ansambluri rezidentiale, moteluri si pensiuni, sedii, banci, spatii comerciale de dimensiuni variate, hale pentru desfacere si productie, bazine de apa de diverse adancimi si chiar si trotuare sau alte platforme ce au la baza betonarea.

Oferim, bineinteles, si consultanta in cazurile in care consideram ca exista o solutie mai buna pentru clienti, spre exemplu consolidarea si renovarea unei constructii in loc de demolarea acesteia si inceperea unei noi lucrari, in cazurile in care vorbim de o structura de calitate ce se poate consolida si imbunatatii cu un buget si timp mai reduse, ajungand insa la aceeasi standarde de calitate ca si in cazul demolarii si reconstruirii.

Poti apela, deci, la noi – Retail Construct S.R.L – pentru orice tip de lucrare. Fie ca reprezinti o afacere de dimensiuni mici sau de anvergura, fie ca te-ai hotarat sa-ti construiesti sau renovezi prima locuinta, avem cea mai buna solutie la un raport rezonabil calitate-pret.

  • ANTREPRENORIAT GENERAL
  • Management de proiect şi consultanta
  • Suport tehnic, administrativ
  • Conducerea si coordonarea activitatilor
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video