Blocinstal, Bucuresti - Instalator Non Stop Afisari: 259
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 628
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Mihai Bravu, Nr. 434, Bloc V16, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0742786277; 0723821821
-------------------------
Web: Internet
  email: office@blocinstal.ro
  site: www.blocinstal.ro

 
De ce sa apelezi la un instalator autorizat?  
Detalii  video  

De ce sa apelezi la un instalator autorizat pentru a-ti rezolva problemele

Reparatia instalatiei si centralei termice, reparatii la tevi sparte sau scurgeri defecte, dar si realizarea unei instalatii electrice sau a unui sistem de canalizare nu sunt subiecte de joaca.

Ai nevoie de un instalator autorizat pentru a efectua astfel de servicii. Acest lucru nu ar trebui sa fie o alegere, ci mai degraba ar trebui sa fie perceputa ca o obligatie. Doar un instalator autorizat si specializat ar putea sa realizeze astfel de reparatii in conditii lipsite de risc si cu o eficienta garantata.

Daca totusi ai nelamuriri cu privire la aceasta alegere, noi ne-am gandit sa-ti oferim 5 motive pentru care trebuie sa apelezi la un specialist atunci cand ai nevoie de service pentru casa ta.

5 motive pentru care trebuie sa alegi un instalator autorizat pentru a-ti repara centrala

 

Un instalator gaze autorizat sau un instalator centrale termice autorizat este singura persoana in masura sa-ti efectueze o revizie tehnica sau o reparatie la sistemul de incalzire sau la centrala termica. La fel si in cazul unei defectiuni la sistemul de canalizare. O teava sparta, un wc infundat sau un serviciu de desfundare chiuveta, dar si multe alte probleme din aceasta arie pot fi realizate doar de catre un instalator autorizat. Acest lucru nu ti-l spunem noi, il spun specialistii.

 

1. Instalator autoizat ISCIR

Orice posesor de centrala termica trebuie sa efectueze, din punct de vedere legal, o verificare periodica a acesteia. Aceasta verificare este prevazuta in lege de catre ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub presiune si Instalatiilor de Ridicat). Este limpede de inteles ca o persoana fizica nu va putea fi autorizata de aceasta institutie sa efectueze reparatii si revizii tehnice. Este nevoie de cursuri de specialitate si de atestari specifice pentru a fi autorizat ISCIR. Asadar, legal vorbind, acesta este primul motiv si cel mai serios pentru care e nevoie de un specialist pentru a-ti repara sau a-ti face revizia unei centrale termice.

 

2. Probleme scurgeri infundate = cheltuieli enorme cu renovarea apartamentului  

Daca ti s-a spart o teava sau s-a infundat canalizarea sau te confrunti cu o scurgere infundata, de cele mai multe ori acest tip de probleme duc la cheltuieli enorme, deoarece o teava sparta poate infunda apartamentul, iar o canalizare infundata se poate revarsa in baie, facand necesara renovarea acesteia. Suntem siguri ca nu vrei sa ajungi la asa ceva, datorita unor probleme banale. Cheama un specialist sa se ocupe de problemele la instalatii si rezolva intreaga situatie cu un cost mult mai mic.

 

3. Instalator autorizat profesionist – alege calitatea!

Cu siguranta nu vrei ca sistemul de canalizare sau centrala termica sa cedeze a doua zi dupa ce au fost reparate. Nici sirurile de tevi si cabluri incalcite prin sufragerie nu sunt tocmai lucruri de dorit. Un instalator profesionist va fi singurul care te va ajuta sa scapi de aceste probleme. Un instalator autorizat va trebui sa lucreze si cu simt estetic, fara a lasa impresia de kitch sau munca facuta doar pentru bani, va trebui sa fie si eficient, dar nici sa nu coste foarte mult. Un instalator autorizat va sti ce sa faca pentru a puncta in toate aceste cazuri.

 

4. Ieftin inseamna intotdeauna mai scump

Un instalator nepriceput iti va repara probabil tevile sparte sau centrala mai ieftin, insa va agrava de multe ori mai mult situatia sau va omite anumite probleme ce vor duce in timp la defectarea intregului sistem de canalizare sau incalzire. Asadar, vei ajunge sa platesti pentru o noua centrala de 10 sau chiar 100 de ori mai mult decat pentru reparatia efectuata sau va trebui sa inlocuiesti toata canalizarea, costand din nou de zeci de ori mai mult decat reparatia. Daca ai fi chemat un instalator autorizat din prima acest lucru ar fi fost evitat cu siguranta.

 

5. Garantia – instalator sanitar autorizat

Un instalator autorizat este in masura sa ofere garantie si responsabilitate legala pentru lucrarile efectuate. Vei primi o factura din partea sa, vei primi justificarea ca ti-a efectuat munca si vei primi si sfaturi profesionale despre intretinere si mentinere intacta a sistemului reparat. Vecinul de la 2 sau varul tau mecanic nu-ti poate oferi asa ceva si nici nu-ti poate garanta ca lucrarea va tine in timp. Un instalator autorizat este obligat sa faca asta. La fel cum nu te operezi singur pentru o boala, ci apelezi la un doctor, in acest caz trebuie sa apelezi la un instalator sanitar autorizat pentru a-ti rezolva problemele la canalizare sau la instalatii termice.  

Instalatiile din casa ta iti fac probleme? Nu iti pune confortul sau chiar viata in pericol. Cheama de urgenta un instalator autorizat!CONTACTEAZA-NE!  Alege un instalator profesionist si nu vei regreta!

Aceste motive sunt destule pentru a realiza ca ai nevoie de un instalator autorizat pentru a realiza orice lucrare la centrala ta termica sau la sistemul de canalizare. Daca vrei siguranta, profesionalism, costuri reduse si garantii specifice, alege sa mizezi pe experienta si pe vechimea unui instalator autorizat, care stie ce are de facut.

 

Firma instalatori autorizati – Contacteaza-ne acum!

Daca ai o problema din cele amintite mai sus sau vrei sa faci doar o verificare de rutina pentru a fi sigur ca totul este in regula, contacteaza-ne. Suntem non stop alaturi de tine, cu cele mai eficiente solutii, cu preturi competitive si cu o echipa intreaga de instalatori profesionisti.      

Ne gasesti la telefon  0742 786 277 sau la adresa de e-mail: 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video