|    |    |        |    |            |   |    |    |     |    |     | Destinatie: ciorba sau salate   Caracteristici:   cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati termic sau chimic;... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     |   Destinatie: gulas sau taranesti la cuptor   Caracteristici:   cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati termic... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     |   Destinatie:preparati la cuptor sau taiati in diverse forme   Caracteristici:   cartofi proaspeti, fara conservanti,... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Destinatie: fierti, cu patrunjel sau cu unt   Caracteristici:   cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati termic sau... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Destinatie: prajire in fripteuza sau in tigaie Temperatura de prajire: 160 - 180° C   Caracteristici:   cartofi... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Destinatie: piure de cartofi   Caracteristici:   cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati termic sau chimic;... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Destinatie: musaca si prajire in fripteuza sau in tigaie   Caracteristici:   cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Destinatie: prajire in fripteuza sau in tigaie   Caracteristici:   cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati termic... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Destinatie: ciorbe, supe, sosuri sau salate   Caracteristici:   ceapa proaspata, fara conservanti, netratata termic sau... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Destinatie: ciorbe, supe sau salate   Caracteristici:   morcovi proaspeti, fara conservanti, netratati termic sau chimic;... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Destinatie: ciorbe, supe sau salate   Caracteristici:   morcovi proaspeti, fara conservanti, netratati termic sau chimic;... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Destinatie: ciorbe, supe sau salate   Caracteristici:   pastarnac proaspat, fara conservanti, netratat termic sau chimic;... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Destinatie: ciorbe, supe sau salate   Caracteristici:   patrunjel proaspat, fara conservanti, netratat termic sau chimic;... detalii >>> |     |    |       |       |         |   |    |    |     |    |     | Destinatie: ciorbe, supe sau salate   Caracteristici:   telina proaspata, fara conservanti, netratata termic sau chimic;... detalii >>> |     |    |       |       |       |       |      |