Biserica Acoperamantul Maicii Domnului - Titan, sector 3 Afisari: 5550
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Biserici nunti Vizitatori: 1943
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Priseaca Dornei, 1-3, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213482380
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site:

 
Istoric  
Detalii

Biserica Acoperamantul Maicii Domnului este o biserica ortodoxa din Bucuresti.

Pe langa hramul inchinat Maicii Domnului, biserica ii mai praznuieste si pe Sfintii fara-de-arginti Cosma si Damian, alaturi de Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica.

Biserica este situata la cativa pasi de Policlinica Titan, in cartierul cu acelasi nume, la aproximativ 500 de metri de statia de metrou Titan. In fata bisericii opresc si autobuzele cu numerele 101, 102 si 311.

  Biserica Acoperamantul Maicii Domnului a luat fiinta in anul 2001, cu binecuvantarea Prea Fericitului Parinte Patriarh Teoctist, prin rezolutia Arhiepiscopiei Bucurestilor nr. 276 din 19 iunie 2001.

Parohia  isi desfasoara misiunea sociala acordand o atentie speciala persoanelor varstnice, singure, cu situatii deosebite, unora oferindu-li-se la trapeza Bisericii o masa calda, altora, pachete alimentare, impartite prin voluntarii Bisericii; printre acestia sunt si elevi ai scolilor din Parohie  cu aprobarea profesorilor si parintilor.

Acest obicei este practicat la sarbatorile mari bisericesti: Nasterea Mantuitorului, Invierea Mantuitorului, la hramurile Bisericii noastre, la alte sarbatori ale Maicii Domnului si altele.

 
 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
 
Biserici nunta  |  Biserici, läƒcaåŸuri de cult nunt䃠 |  Catapeteasma  |  Icoane lemn  |  Mozaic lemn  |  Pachete biserica  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.