Parvan Violeta-Birou Executor Judecatoresc-Bucuresti Afisari: 3322
Categorie: SERVICII PUBLICE >> Executori judecatoresti Vizitatori: 1575
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Corneliu Coposu, nr. 5, bl. 103, sc. 3, ap. 54, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213208089; 0722238390
-------------------------
Web: Internet
  email: executorparvan@gmail.com
  site: www.executorbucuresti.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Biroul executor judecatoresc Parvan Violeta este specializat in indeplinirea procedurilor specifice de executare silita civila, notificarea actelor, recuperarea pe cale amiabila a creantelor.

 

Biroul executorului judecatoresc Parvan Violeta a fost inregistrat la 26 martie 2005, la pozitia 46/E/2005 din Registrul executorilor judecatoresti detinut de Curtea de Apel Bucuresti.Biroul executorului judecatoresc Parvan Violeta este membru cu drepturi depline al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti si al Camerei Executorilor Judecatoresti de pe Langa Curtea de Apel Bucuresti, fiind numit prin Ordinul Ministrului Justitiei nr.109/2004.

Competenta teritoriala a biroului executorului judecatoresc Parvan Violeta se întinde pe tot cuprinsul municipiului Bucuresti.

Biroul nostru colaboreaza cu o echipa formata din specialisti, in functie de natura lucrarilor in care suntem implicati.Organizarea si structura biroului permite rezolvarea cu rapiditate si eficienta a cauzelor ce ii sunt incredintate.

Profesionalismul nostru este pus in slujba satisfacerii clientelei, cu respectarea stricta a cadrului juridic care reglementeaza activitatea executorilor judecatoresti

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video