CABINET MEDICAL BIOMEDICAL REMED Afisari: 9068
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Bioterapie Vizitatori: 3187
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Caderea Bastiliei, Nr 56-58, et 5, camera 513, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726303821; 0748257805; 0722455145
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.biomedicalremed.ro

 
Biorezonanta Magnetica  
Detalii  video

Biorezonanta Magnetica este o metoda  completa  de evaluare generala a starii de sanatate, a riscului de aparitie a anumitor boli precum si terapia personalizata in in urma evaluarii.

Biorezonanta Magnetica poate scana atat corpul fizic cat si corpul energetic, emotional, mental si spiritual.

Aparatul SCIO si-a confirmat performantele cu totul iesite din comun, el fiind cunoscut si apreciat de milioane de oameni din peste 70 de tari.

SCIO (Sistem Stiințific Conștient de Operare Interfata) este un dispozitiv electrofiziologic universal proiectat folosind principiile fizicii cuantice. Sistemul SCIO poate fi utilizat ca un sistem biofeedback multimedia.

Dispozitivul rezoneaza cu mii de semnături electrice de tesuturi, organe, nutrienti, toxine,  alergeni si inregistreza gradul la care organismul reactioneaza la aceste elemente. Informațiile obtinute, sunt total diferite de informațiile oferite de raze X, RMN-uri, teste de sange etc, deoarece prezinta starea energetica a corpului.

 

Dispozitivul SCIO masoara diferite blocaje cauzate de stres în organism, nivelul de vitamine, aminoacizi, nutrienti, substante nutritive, minerale, enzime, zaharuri naturale, toxine, nivelul hormonal, tonusul muscular, bacterii, ciuperci, virusuri, paraziti.

Sistemul este non-invaziv si nu are efecte secundare.

Dispozitivul SCIO este aprobat de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea prevăzută, ca un biofeedback, aparatul de biorezonanta magnetica.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video