Medicina Integrativa-Medicina Cuantica Doctor Elena Truta Bucuresti Afisari: 33301
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Bioterapie Vizitatori: 12343
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0769434380
-------------------------
Web: Internet
  email: medicina.integrativa@ymail.com
  site: trutaelena.wordpress.com

 
Reiki tehnici de captare a energiilor universale  
Detalii  video  

REIKI SAU TEHNICA DE CAPTARE A ENERGIEI UNIVERSALE

 

Reiki este un sistem japonez de vindecare naturala, bazat pe canalizarea prin mîini a unei energii tamaduitoare. Abilitatea de a face acest lucru este dobîndita prin initiere. Reiki este un mijloc prin care oamenii îsi pot dezvolta personalitatea. Se adreseaza oamenilor normali pe care îi ajuta sa-si dezvaluie si sa-si dezvolte capacitati nebanuite, considerate de unii paranormale, dar în fond normale.

„ În cadrul practicilor spirituale ce exista si se dezvolta astazi în lume, Reiki se remarca prin simplitate, siguranta, accesul fiind deosebit de usor. Candidatul nu are nimic deosebit de facut. El trebuie sa accepte ca exista si lucruri inexplicabile si ca puterea mintii umane este nelimitata. Conditia de baza pentru cine doreste sa practice Reiki este sa nu sufere de o boala psihica grava”, ne-a spus Elena Truta, maestru international bioenergie, maestru Reiki, maestru Karuna Reiki.

Elena Truta maestru Reiki, maestru Karuna Reiki, maestru Ascensional Reiki, organizeaza cursuri pentru începatori sau initiati.

 

Reiki nu impune postul sau meditatia 

Reiki nu este periculos chiar daca se fac greseli în timpul practicarii lui, dar nici nu se obtin rezultate. De asemenea, nu impune întreruperea unui tratament medical sau renuntarea la medicamente . Nu este dogmatic, nu presupune memorarea unei mantre,yantre sau formule sacre de rugaciuni sau asane. Reiki necesita doar o minte deschisa spre nou. Este sacru, dar nu este o practica religioasa si poate fi practicat de oricine, indiferent de credinta sau religia sa. Practicile Reiki nu vin în contradictie cu nici o practica religioasa si nici nu presupun pariciparea la vreuna. Nu impune postul sau meditatia si nici nu e influentata de acestea. Important este faptul ca nimeni nu va putea sa faca rau cuiva prin Reiki. Toate practicile Reiki promoveaza numai binele si armonia celui care primeste energie .

 

Reiki se bazeaza numai pe initiere, care este facuta numai de un maestru asupra celui în cauza, nefiind posibila initierea la distanta sau prin reprezentare. Desi poate vindeca boli , Reiki nu este o practica medicala. Nu pune nici un fel de diagnostic. Reiki nu necesita conditii speciale de aplicare, poate fi practicat oriunde, în orice pozitie”, ne-a precizat doamna Elena Truta. Specialistii în bioenergie sustin ca Reiki este o metoda de transfer energetic în care se acceseaza sursa de energie universala si se intra in conexiune cu ea, preluîndu-se în mod natural o cantitate de energie care va fi transferata cuiva în interesul si spre binele lui.

 

 

Denumirile energiei universale

Energia universala are diverse denumiri în functie de civilizatie: Ki în Japonia, Prana în India, Qi în China, Mana în Polinezia, Ruach în Israel, Barraka în tarile islamice. În japoneza, rei înseamna universal, semnificînd în acelasi timp dimensiunea spirituala si sufleteasca, iar Ki înseamna forta energetica vitala care curge prin tot ce este viu. „ Reiki nu înseamna numai punerea mîinilor pe cap, nici numai utilizarea în acest scop a unei anumite serii succesive de pozitii palmare. Orice om cînd primeste energie universala o transforma prin intermediul chakrelor ( rezonatori energetici ), conform necesitatilor propriului organism , o foloseste unde si cum are nevoie, energia circulînd pretutindeni prin cele 12 meridiane cunoscute si folosite pentru acupunctura. Dupa care o radiaza în exterior, sub forma de energie uzata”, este de parere bioenergoterapeuta Elena Truta.

 

 

Gradele tehnicii captarii energiei

Practicantul Reiki capteaza energia universala prin crestetul capului si aceasta este radiata de palmele sale. „ Tehnicile Reiki sunt structurate pe grade. Gradul I ofera practicantului mentinerea într-o forma energetica optima propriei persoane, plantelor, animalelor, etc. Gradul II utilizeaza simboluri. Ceea ce se face la gradul I ca durata de timp mai mare, la gradul II se face în 5 minute. Gradul III şi IV este pentru profesori, iar gradul V este pentru Maestru”.

 

La ce foloseste acest Sistem?

Poti sa trimiti energie in timp, in viitor sau in trecut, poti sa iti cureti spatiul unde locuiesti sau unde lucrezi de orice amprenta energetica negativa. Gandul este o astfel de amprenta. De asemenea, se poate transmite energie catre o persoana in timpul unei convorbiri telefonice, catre un grup de persoane sau chiar catre o poza. se poate trensmite energie catre animale si plante . si acestea pot fi tratate. Orice persoana in momentul in care face un astfel de curs are o resposabilitate, nu mai poti sa-l vezi pe cel de langa tine ca sufera, esti obligat sa-l ajuti.

 

Romania Libera 25 iulie 2003

 

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video