BIANCO SMART Afisari: 4066
Categorie: COMERT >> Centrale termice Vizitatori: 1756
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Lanariei, nr.93-95, sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  0729 242626; 0213303272
-------------------------
Web: Internet
  email: comenzi@kalorifere.ro
  site: www.kalorifere.ro

 
Calorifer din otel Kermi FK 22x600x800 Pret: 255,00 RON
Detalii  video  

Calorifer din otel Kermi FK 22x600x800

Caloriferul din otel Kermi FK 22x600x800  reprezinta caldura avansata in forma moderna.Corpurile vopsite stralucitor, cu placi laterale si grilaj superior avand un randament de incalzire ridicat este tot ceea ce trebuie pentru temperaturi joase ale agentului termic. Reglare fina si dinamica prin cantitatea de apa scazuta, toate acestea sunt executate la standarde inalte de calitate de catre Kermi Germania.Garantia Kermi este de 10 ani.

Confort termic perfect, distributie optima a caldurii, economie de energie.Therm X2: o tehnologie de neegalat,patentata. Prin aceasta, KERMI aduce in domeniul radiatoarelor o economie de energie de pana la 11%, o putere de radiatie marita cu 100% si un timp de incalzire al incaperii redus cu pana la 25%.KERMI - PLUS X AWARD***PREMIUL PLUS XX2 by Kermi "Energysaving radiator of the year"Sucesul radiatorului panou din otel Kermi Therm X2 continua. Produsul a fost recompensat pentru calitatile deosebite cu Premiul PLUS X de catre juriul renumitului for “PLUS X AWARD” si deasemeni a catigat si titlul pentru “Cel mai bun produs al anului 2012” Urmatoarele aspecte au fost recompensate cu Premiul PLUS X: inalta calitate,functionalitate si ecologie.In afara de aceste premii,Therm X2 a fost nominalizat ca “Radiatorul economic al anului” si intitulat ” Cel mai bun produs al anului 2012” in categoria de produse “incalzire si climatizare”. 

Tehnologia X2 Inside inventeaza un nou concept functional pentru caloriferele din otel:In timp ce la radiatoarele compacte de pana acum toate placile erau cuplate in paralel si astfel erau alimentate simultan, Therm X2 lucreaza cu alimentare in serie reducand timpul de incalzire pana la atingerea randamentului maxim cu pana la 25%.Datorita principiului inovativ X2 al circuitului in serie; in cazul corpurilor de incalzire de pana acum placile se incalzeau simultan (in paralel), la radiatorul Therm X2 se va incalzi prima data placa din fata. Pe durata unei functionari normale placa din fata se incalzeste integral iar placa din spate abia se incalzeste. Astfel incaperea se va incalzi foarte repede, placa frontala radiaza mai multa caldura in timpul functionarii normale iar cheltuielile de incalzire se reduc substantial datorita ventilului special.Cu un cost suplimentar cuprins intre 20 si 30% orice model de radiator KERMI poate fi personalizat in culoarea dorita.Exista posibilitatea alegerii unei culoari din catalogul Kermi sau din paletarul de culori RAL CLASSIC.Specificatii calorifer din otel Kermi FK 22x600x800:Kitul accesorii montaj: inclus Culoare: Alb ( RAL )Temp. Max de lucru: 110*CPres. Max de lucru: 10 barProfil: K22Racorduri filet int: 4x1/2"Distanta intre racorduri mm: 540Inaltime totala mm: 600Grosime totala mm: 102Lungime totala mm: 800Putere termica 90/70/20*C: 1874Pentru o viziune mai ampla puteti viziona filmul de prezentare Kermi.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video