BeMindful Kids - Gradinita si cresa Bucuresti Afisari: 45
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Gradinite Vizitatori: 37
SUMAR
-------------------------
Grupe (4)
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Nicolae Florescu, Nr. 126, Sector 4
-------------------------
Phone: Telefon
  0775259518
-------------------------
Web: Internet
  email: office.bemindful@gmail.com
  site: www.bemindful-kids.ro
  facebook: gradibemindful
  instagram: bemindfulkids

 
Detalii activitate

Suntem BeMindful Kids si aici copiii prind aripi ca sa poata crea ziua de mâine, sa poata fi mentori inspiratori, viitori adulti cu stima de sine.

BeMindful Kids este un centru educational situat în partea de sud a Bucurestiului, în sectorul 4. Locatia este într-o zona linistita de case împrejmuite de spatii verzi, aerul fiind astfel mai curat si benefic copiilor. Grupele restrânse cu numar mic de copii asigura acestora atentia pe care o merita si mai multe ocazii de a exersa cunostintele pâna le deprind de placere. La noi sunt primiti copiii cu vârste cuprinse între 1,6 ani si 6 anisori.

BeMindful Kids este “o alternativa la gradinita”, unde adaptam activitatile în functie de copii. Acestea sunt gândite din perspectiva îmbinarii metodei traditionale de învatare cu cele alternative, holistice. Activitatile urmaresc curriculum national pentru învatamântul prescolar dar adaptat în stil Reggio Emilia si Montessori, totul fiind aplicat prin joaca. Jocul în sine actioneaza cu o rapiditate de necrezut. Veti fi surprinsi cât de repede vor învata copiii lucruri cu care, poate, aveau mari dificultati pâna atunci. Jocul cucereste copiii si nici nu îsi dau seama cât de repede deprind cele mai importante notiuni.

Învatarea se face prin cântec, muzica, miscare, activitati atât în interior cât si în exterior, în curtea noastra frumos amenajata. Si iarna ne jucam afara si dezvoltam atât simturile cât si mintea sa functioneze corect. Învatarea se face de placere, copiii socializeaza, au bucuria de a deprinde noi aptitudini. Astfel, cresc implicarea si motivarea în rândul tuturor intervalelor de vârsta. La finalul tuturor lectiilor practice, fiecare copil este un castigator si cu încredere în sine.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15]
 
Activitati practice  |  Crese copii  |  Gradinite sector 4  |  Spatii joaca  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.