AUTO SOFT Service, Bucuresti Afisari: 3221
Categorie: AUTO MOTO >> Vulcanizari, echilibrari roti Vizitatori: 1213
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Fundeni, nr. 81, sectorul 2
-------------------------
Phone: Telefon
  0749199665; 0756101508
-------------------------
Web: Internet
  email: servicefundeni@auto-soft.ro
  site: www.auto-soft.ro
  facebook: autosoftservice

 
Hotel anvelope  
Detalii  video  

Hotel anvelope

Scapa de grija spatiului de depozitare pentru anvelopele masinii tale la trecerea dintre sezoane! La AUTO SOFT gasesti cele mai bune conditii de depozitare pentru anvelope sau anvelope cu jante.

Anvelopele au în compozitie diferite tipuri de materiale si compusi din cauciuc ale caror proprietati evolueaza în functie de conditiile de utilizare si, nu în ultimul rând, de depozitare. Cea mai comuna problema care apare în urma unei depozitari incorecte este pierderea flexibilitatii si uzarea prematura a materialului cauzate de factorii externi, dar si de interior, cum ar fi umezeala.

Hotelul de anvelope AUTO SOFT. Depozitare fara griji!

Stocarea corecta a anvelopelor în extra sezon, atunci când nu mai sunt in uz, este cel mai important aspect pentru a te bucura în sezonul urmator de aceeasi performanta si de o durata de viata vizibil prelungita.

Hotelul de anvelope AUTO SOFT este acoperit, închis, iar anvelopele sunt asezate în stivuri verticale, la o distanta optima de sol si nu exista nicio greutate pe acestea. Depozitarea pe verticala împiedica deformarea lor si reduce pierderea de presiune. În cazul anvelopelor cu janta, stocarea în hotelul de anvelope se face în pozitie culcata. În plus, suprafata din hotelul de anvelope pe care sunt depozitate stivurile cu anvelope nu este reflectorizanta si, implicit, nu absoarbe caldura. Astfel, anvelopele si jantele sunt ferite de orice factor care ar putea contribui la îmbatrânirea lor pentru ca tu sa le poti recupera în perfecta stare oricând ai nevoie de ele.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video