Atelier Butterflies - Aranjamente florale, Bucuresti Afisari: 32
Categorie: COMERT >> Florarii, plante decorative Vizitatori: 27
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Marasesti, nr. 35, sector 4
-------------------------
Phone: Telefon
  0723384721; 0722109441
-------------------------
Web: Internet
  email: atelier@2butterflies.ro
  site: www.atelierbutterflies.ro
  facebook: AtelierButterflies
  instagram: atelierbutterflies

 
Detalii activitate

Atelier nu am fost dintotdeauna, ci am devenit pe parcurs. Suntem un atelier pentru ca mestesugim cu mâini iscusite buchete si aranjamente din flori si din povestile clientilor nostri. La început am ales sa ne definim prin originalitate. Cu timpul, am devenit o sursa de inspiratie.
Cine va spune ca are o echipa „dedicata” va vrea sa va impresioneze. Noi va vom spune ca avem o echipa cu care s-a lucrat din greu, ani de-a rândul, pentru ceea ce este astazi Atelier Butterflies. Fiecare membru din echipa a crescut si el frumos, împreuna cu atelierul.
Dar cel mai frumos a crescut Paula, omul locului nostru. Ati ghicit! Aceasta este povestea fericita în care un om si-a gasit menirea.
„Când pun mâna pe foarfeca, ea parca merge singura si o ia îaintea mintii mele.”
Aranjamentele Paulei sunt îndraznete, personale (caci este prea sec spus „personalizate”) si inedite. Paula a crescut frumos pentru ca a înteles ca orice floare este frumoasa si poate fi o bucurie pentru cineva, atunci când pui si sufletul tau alaturi de ea A mai înteles si ca secretul creativitatii consta din pasiune si eleganta, nu neaparat din opulenta.
Pe unii dintre noi îi leaga de amintiri o floare si mirosul ei. Iar daca vrei sa-ti spunem si tie povestea, te invitam sa ne-o împartasesti.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11]
 
Aranjamente florale  |  Aranjamente flori  |  Aranjamentele florale  |  Buchete personalizate  |  Buchete si aranjamente florale  |  Echipa dedicata  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.