ATD System, Bucuresti - Constructii, amenajari interioare si exterioare Afisari: 1591
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 671
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Heliade Intre Vii, Nr. 29, Sector 2 (Zona Doamna Ghica ? Baicului), Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722567827; 0212500250
-------------------------
Web: Internet
  email: office@atdsystem.ro
  site: www.atdsystem.ro

 
Executie constructii civile  
Detalii  video  

Colaborand cu compania noastra vei avea ocazia de a primi servicii de calitate in domeniul constructiilor civile. Reprezentam o companie specializata in acest domeniu ce propune oferte de pret avantajoase pentru fiecare client in parte. Nu trebuie decat sa ne contactezi pentru a discuta despre lucrarile de care ai nevoie. Cu siguranta vei fi multumit de ceea ce vei primi din partea noastra, deoarece investim mereu in procese de lucru, solutii si produse pentru a ne desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Ne dorim sa avem parte numai de clienti multumiti si facem totul pentru ca acest lucru sa se intample.

Constructiile civile cuprind toate cladirile care gazduiesc omul si activitatile sale. Vorbim despre cladiri de locuit, cladiri social-culturale, cladiri administrative, cladiri comerciale, etc. Cand ne referim la constructii civile acestea pot fi case, spitale, scoli, sedii de birouri, magazine, hoteluri si centre de afaceri, restaurante, pensiuni, teatre, campusuri universitare, blocuri, etc. ATD System ofera servicii complexe sau simple. Seviciile complexe presupun proiecte complexe precum construirea de ansambluri rezidentiale, blocuri turn, centre de afaceri si realizarea de case la cheie. Serviciile simple sunt cele de consolidari, realizarea unui foisor, terase si casele la rosu. In realizarea locuintelor folosim materiale de cea mai buna calitate si tinem cont de cele mai noi aparitii in materie de constructii. Astfel, realizam locuinte din materiale clasice precum beton, caramida, dar si case din lemn.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video