ATAS LIGHTING Afisari: 2714
Categorie: COMERT >> Electrice, corpuri iluminat Vizitatori: 1038
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
str. Mircea Vulcanescu , nr. 99-101, sector 1, Bucuresti, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  021317491112; 0213174912
-------------------------
Web: Internet
  email: office@atas.ro
  site: www.atas.ro

 
Detalii activitate

De peste 20 de ani pe piata din Romania, Atas Lighting picteaza cu lumina pe peretii clientilor. Am realizat sute de proiecte de iluminat in peste 27 de domenii. 

Atas Lighting Custom Projects situata pe Calea Dorobantilor nr. 134 ofera solutii personalizate clientilor corporate si persoanelor fizice care vor o viziune unitara asupra proiectelor lor si au nevoie de corpuri de iluminat personalizate. La Atas Lighting Custom Projects, nu gandim iluminatul în termeni de lampa, aplica ori candelabru ci ca la o pensula cu care pictam lumina pe pereti sau podea. 

 Atas Lighting de pe strada Mircea Vulcanescu nr 99-101 din Bucuresti ofera o gama larga de corpuri de iluminat de la producatori renumiti international. Personalul showroomului Atas Lighting este permanent dispus sa dea sfaturi si sugestii pentru ca proiectul tau sa fie unul de succes, iar casa ta sa fie pusa in valoare prin solutii inteligente de iluminat.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16] [Image #17]
 
sfaturi,sugestii   |  Articole electrice vanzari  |  Corpuri iluminat  |  Corpuri neon  |  Electrice vanzari  |  Lampadare lustre veioze  |  Proiecte custom  |  Solutii iluminat  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.