Arkadia Horse Club - Cursuri echitatie Bucuresti Afisari: 1758
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Calarie - cursuri de initiere Vizitatori: 655
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Serban Cantacuzino 1, Ciofliceni, com. Snagov, Nr. 1, , judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0722243227
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@arkadiahorse.ro; emilia.dumitrescu@interhospital.ro
  site: www.arkadiahorse.ro
www.facebook.com/ArkadiaHorse

 
Detalii activitate

Clubul nostru ecvestru modern si complet echipat, este bucuros sa iti ofere totul incepand de la lectii de initiere in calarie si plimbari calare in natura, pana la sarituri peste obstacole si dresaj. Relaxeaza-ti mintea, trupul si sufletul, facand o vizita la clubul nostru reconfortant si amplasat ideal, la marginea padurii Snagov.

La clubul nostru va veti insusi noi abilitati de calarie si veti avea sansa de a va relaxa intr-o atmosfera placuta. Lectiile sunt predate de antrenori cu experienta si acopera toate nivelele de pregatire, de la incepatori la avansati.

Amplasat in localitatea Ciofliceni, clubul ofera conditiile ideale pentru cei pasionati de echitatie. Aici, caii si calaretii se bucura de antrenament in aer liber intr-un manej exterior foarte spatios, de o pista de galop si un manej interior, realizat conform standardelor europene. Pozitionarea la marginea padurii Snagov, permite acestuia sa fie un loc ideal de plecare pentru plimbari calare prin padure sau exercitii de calarie in camp deschis. Proprietarii pot inchiria boxe, pot lasa caii in pensiune sau pot angaja antrenori specializati care sa se ocupe de caii personali. De asemenea, Arkadia ofera sesiuni de agrement sau scoala pentru pasionatii sportului ecvestru.

Boxe de 3.5m x 3.5 m, manej acoperit 60m x 20m, manej exterior, pista de galop, calareti profesionisti, ambianta prietenoasa, cadru natural exceptional.

Caii aflati in pensiune beneficiaza zilnic de ingrijire (tesalat, curatat), curatat boxa, alimentatie fractionata (5 mese pe zi) si posibilitatea de a petrece o perioada din zi in aer liber, respectiv in padocuri exterioare.

Instructorii nostri calificati sunt disponibili 6 zile pe saptamana pentru a va oferi atat sedinte individuale de echitatie cat si de grup.

Acestia, impreuna cu caii nostrii de scoala, pot oferi lectii tuturor calaretilor cu un nivel de  experienta de la incepator la avansat, inclusiv celor care doresc sa faca performanta in competitiile de sarituri peste obstacole sau in competitiile de dresaj.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15]
 
Boxe exterior  |  Calarie agrement  |  Calarie cursuri initiere  |  Cursuri calarie  |  Cursuri echitatie  |  Cursuri individuale  |  Echitatie cursuri  |  Pensiune cai  |  Pensiune calarie  |  Pensiune echitatie  |  Pensiune fax  |  Plimbari pensiune   |  Scoala dresaj  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.