Ara Models Management Afisari: 2068
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri diverse Vizitatori: 1038
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0755786651
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.aramodels.wgz.ro

 
Despre noi  
Detalii  video

Echipa noastră este formată din specialişti cu o îndelungată experienţă în domeniul publicitar, marketingului şi al afacerilor legate de modeling. Prin baza noastră de date împarţită în 3 departamente, Ara MODELS garantează clienţilor o calitate superioară a serviciilor motivată de seriozitatea cu care tratează cererile acestora:

Ara Fashion

- Prezentări de modă, şedinţe foto (editoriale şi advertising);

Ara Promotion

- Destinată activităţilor de sampling şi hosting vine în sprijinul departamentelor BTL ale agenţiilor de publicitate care işi propun realizarea unor campanii naţionale.

Real people

-Constituit ca o bază de date care cuprinde persoane cu abilităţi actoriceşti, poate furniza personajele potrivite pentru realizarea de clipuri publicitare, venind astfel în sprijinul departamentelor de creaţie sau producţie ale agenţiilor de publicitate sau caselor de producţie film cu care acestea colaborează.

Ara  Models se ocupă cu formarea şi promovarea tinerelor talente în scopul participării acestora la diverse activităţi precum: prezentări de modă, videoclipuri, figuraţie film, hostess, sampling-uri, acţiuni promoţionale, publicitate şi foto-reclamă.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video