Sedona Bucuresti - Service Aparatura Fiscala Afisari: 1107
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Case de marcat Vizitatori: 526
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Traian, Nr. 66, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213278727; 0241610413; 0731733766
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@aparaturafiscala.ro; service2@aparaturafiscala.ro
  site: sedona.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Dezvoltare software

Incepand cu anul 2010 in cadrul companiei a fost creat un departament special pentru dezvoltarea interna de programe si aplicatii de mobil pentru Retail si domeniul HoReCa. In cursul aceluiasi an a fost implementata si prima versiune a programului Sedona Retail.

O echipa de specialisti - programatori si consultanti creativi, cu experienta - a facut posibila recuperarea, in foarte scurt timp, a avansului unor programe similare de traditie existente pe piata. Astfel, datorita functionalitatilor inovatoare introduse, programele Sedona au devenit instrumente de performanta pentru orice business, alese de mii de antreprenori din Romania.

Programele de gestiune Sedona create pentru Retail si HoReCa pot fi instalate prin intermediul consultantilor nostri si testate gratuit timp de 30 de zile. De asemenea, suita de aplicatii de mobil Sedona este disponibila pentru descarcare gratuita din Appstore si Google Play.

Dincolo de furnizarea software-ului de gestiune, asigurarea unor servicii de implementare si suport de calitate ramane una dintre prioritatile noastre.

Arie de activitate

Suntem experti in crearea de solutii POS pentru orice business. Domeniul nostru de expertiza de adreseaza afacerilor din Retail, HoReCa, Warehouse etc.

Sedona furnizeaza echipamente si software in toate tarile Uniunii Europene.

Comunicarea cu echipa de consultanta Sedona - atat pentru informatii comerciale, cat si pentru suport - se face in romana si in engleza.

Casele de marcat fiscale din oferta noastra corespund legislatiei din Romania, iar serviciile de fiscalizare sunt realizate prin personal propriu sau prin intermediul colaboratorilor aflati in fiecare judet.

Misiunea noastra

Ne propunem sa ramanem cel mai prietenos furnizor de solutii POS si sa contribuim, prin expertiza noastra, la modernizarea constanta a retail-ului romanesc.

Viziune

Sedona investeste in dezvoltarea de solutii fiscale, de la echipamente la programe si aplicatii de mobil - cu focus pe crearea de instrumente de fidelizare si marketing pentru a creste performanta afacerilor gestionate de clientii nostri.

Ne concentram pe furnizarea de servicii de consultanta si suport de cea mai inalta calitate.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video