Apa Vie Romania Afisari: 991
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 485
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0731211344
-------------------------
Web: Internet
  email: catalin.franga@apa-vie-romania.ro
  site: www.apa-vie-romania.ro

 
GAU PANDANTIVUL CUANTIC SCALAR Pret: 250,00 RON
Detalii  video  

Pandantivul Bioenergetic contine urmatoarele :

1.GERMANIU ( negru mat )Cancer de colecist

Germaniul este un detoxifiant de prim ordin.

El elimina, metalele grele (cadmiu, mercur, plumb) si toxinele alimentare din sange (prin metabolizarea lor mai rapida).Germaniul previne cancerul. El suprima activitatea celulelor canceroase prin cresterea aportului de oxigen, blocand astfel malignizarea celulelor normale.Germaniul reduce efectele secundare care apar in urma chimio si radioterapiei. Ajuta la calmarea durerilor chiar si la pacientii aflati in stadiu terminal al bolii.Produsele care contin germaniu, au efecte demonstrate in cancerul pulmonar, hepatic, de col uterin, de prostate si in leucemii. In bolile cardio vasculare germaniul reduce vascozitatea sangelui si blocheaza sinteza colesterolului, ameliorand astfel circulatia periferica si de la nivelul creierului.Prin cresterea aportului de oxigen de catre creier, germaniul contribuie si la instalarea unei stari de confort psihic, a unei gandiri pozitive, la disparitia oboselii si la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale.De asemenea, germaniul scade tensiunea arteriala la bolnavii hipertensivi.

Germaniul previne imbatranirea deoarece are o actiune antioxidanta puternica, eliminand radicalii liberi.

Germaniul se găseşte în natură în cantităţi mici, sub formă de minerale proprii, ca şi în unele minereuri de plumb, zinc şi în unele varietăţi de cărbuni. Acesta formează combinaţii în stare de valenţă doi şi patru. Germaniul pur are excelente proprietăţi semiconductoare şi se utilizează la fabricarea semiconductoarelor (pentru diode, tranzistoare etc.).

În Tabelul lui Mendeleev, Germaniul (Ge) face parte din grupa a IV-a împreună cu Carbonul (C) si Siliciul (Si) comportându-se în reacţiile chimice asemănător cu acestea.

Germaniul este un antioxidant puternic ce leagă radicalii liberi, având acţiune imediată. Acesta micşorează senzaţia de durere şi îmbunătăţeşte aprovizionarea celulelor şi ţesuturilor cu oxigen.

Compusul germaniu-organic este un microelement important care poate să optimizeze potenţialul electric al celulelor. Prin funcţia sa de optimizare a aportului de oxigen la nivel sanguin îmbunătăţeşte activitatea ţesuturilor, mărind disponibilul de oxigen la nivelul organelor şi sistemelor, eliminând efectele sangvine ale policlorurii de benzen şi a toxinelor alimentare.

Corpul uman este compus din celule cu potenţial electric. Atunci când un organism devine disfuncţional, potenţialul electric se modifică. Entitatea de bază a potenţialului electric este electronul şi în corpul uman, iar ionii de hidrogen sunt un factor de influenţă.

Germaniul schimbă potenţialul anormal într-unul normal. Pentru că germaniul este semiconductor neutru, electronii acestuia îndepărtează rapid alte substanţe.

Deoarece compusul organic se află în strânsă legătură cu hidrogenul, germaniul are o funcţie de dehidrogenare, acţionând ca o reacţie oxigen-hidrogen, care se autolimitează ulterior. Această funcţie favorizează folosirea mai eficientă a oxigenului.

2.MAGNET negru ( negru lucios )Cancer la piele

Cand magneții sunt plasati pe corpul uman,câmpul magnetic pătrunde prin piele pana la țesuturi si oase.

Stim ca sângele conține fier,ca urmare actioneaza ca un conductor de energie magnetica si ajuta la creșterea fluxului sanguin si prin aceasta la livrarea de oxigen si substanțe nutritive la nivelul țesuturilor.Acest lucru ajuta la dezvoltarea si creșterea celulelor sănătoase ajutând astfel organismul sa activeze capacitatea sa naturală de vindecare.

Pamantul este cel mai mare magnet din apropierea noastra. Campul magnetic al Pamantului scade in intensitate cu cat urcam mai sus in spatiul cosmic, astfel ca la distanta de 8-14 raze terestre el ajunge de 10.000 ori mai redus.

Toata lumea vie – plante, animale si oameni – se afla sub influenta magnetismului pamantului.Efectul campului magnetic al pamantului este mult mai mare decat s-ar crede: el actioneaza ca un fel de umbrela care abate radiatiile cosmice nocive, sum ar fi cele solare.

Fara acest camp pe post de umbrela binefacatoare structurile vii ar fi fost de mult afectate, deoarece ar fi afectate proteinele si acizii nucleici. Acesti acizi atat de complecsi si exacti poarta in structura lor intregul mesaj despre tot ce se refera la fiecare dintre noi. Practic, fara aceasta umbrela binefacatoare intreaga lume vie ar disparea ori s-ar modifica genetic.Magnetismul este indispensabil lumii vii, la fel ca si apa, aerul, hrana sau lumina soarelui.Influenta Soarelui asupra magnetismului Pamantului este confirmata prin masuratori care au aratat ca in timpul zilei influenta magnetica a Soarelui este cu aproximativ 0,1 Gauss mai puternica decat in timpul noptii.De asemenea, este interesant ca in anumite locuri de pe Pamant intensitatea campului magnetic este mai mare – spre exemplu Lourdes, in Franta, si Sedona, in SUA, sunt locuri in care vin multi oameni pentru a se simti mai bine si pentru a se reface.In mediul inconjurator exista nenumarate semnale bioenergetice active, dar cele mai importante sunt:–   undele Schumann–   undele geomagnetice–   radiatia solara

Pamantul este inconjurat de ionosfera, care are aproximativ 100 km inaltime. Spatiul dintre ionosfera si suprafata pamantului se comporta ca o enorma cavitate cu rezonanta electromagnetica, asemeni cutiei de rezonanta a unui instrument muzical.Aceste unde electromagnetice rezonante sunt cunoscute sub numele de undele Schumann, dupa numele fizicianului care le-a descoperit, W.O. Schumann. Forma de unda primara (prima armonica) are o frecventa de 7,8 Hz.

Exact aceeasi frecventa este prezenta si in hipotalamus, principalul centru de control al creierului uman (regiunea din creierul nostru responsabila de concentrare si atentie).

Scoarta terestra contine 64 de elemente, cunoscute sub numele de „elemente reziduale”. Fiecare dintre aceste elemente este caracterizat de propriul sau tip de vibratii. Campul magnetic al Pamantului este influentat de aceste vibratii, „modularea” rezultata fiind cunoscuta sub numele de unde geomagnetice.

Scoarta terestra contine aceleasi materiale minerale ca si cele existente in hematiile din sangele corpului uman.

 

  ENERGIE = VIATA

Sursele energiei noastre biologice

Hrana si apa, prin sistemele pentru prelucrarea acestora in organism. Functionarea noastra fizica si mentala depinde de transformarea, absorbirea si prelucrarea chimica eficienta a hranei si a elementelor hranitoare. Visul este modalitatea naturala de regenerare a energiei noastre. In timpul somnului, prin vise ne eliberam de griji si tensiune, sprijinim procesul de vindecare, ne curatam de toxine.

Absorbirea campului magnetic al Pamantului se realizeaza prin inhalarea oxigenului care se afla sub influenta campului magnetic al Pamantului. Cu cat este mai mare energia magnetica inconjuratoare, cu atat este mai ridicat nivelul uman de energie.

O alta modalitate este prin contactul direct al corpului cu pamantul (prin mers, sedere, culcare pe pamant).Prin exercitii sportive se produce energie electromagnetica de la efortul fizic.

     Trecerea unui fluid printr-un camp magnetic produce o forta electromagnetica. Asa cum apele cascadei Niagara produc energie electromagnatica, la fel si circulatia sangelui prin organism, in campul magnetic al Pamantului, produce o sursa interna de energie magnetica.Cum pierdem energie?

Motivele pentru pierderile de energie si imbolnaviri sunt:–  Interne:  –  alergii–  dependente (tigari, alcool, droguri etc.)–  carente de elemente hranitoare–  infectii, otraviri cu substante toxice–  raniri ale tesuturilor

–  Externe: –  lipsa energiei  magnetice in pamant–  contaminare electromagnetica–  dereglari geomagnetice (pete/explozii solare, faze ale lunii etc.)

–  expunere la compusi chimici, otravuri (in agricultura,  in tipografii, in contact cu materiale sintetice, vopsele, detergenti, gaze de esapament, insecticide etc.)

–  Psihologice:  –  stress–  teama–  indurerare–  singuratate–  mentalitate negativa

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video