Antaria - Ferestre si usi din aluminiu si PVC, Brasov Afisari: 1236
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 620
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Fagarasului, Nr. 27, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0724552522; 0740144140; 0268411885
-------------------------
Web: Internet
  email: office@antaria.ro; antaria_bv@yahoo.ca
  site: www.antaria.ro

 
Profile SALAMANDER (Germania)  
Detalii  video  

Designul sistemului de profile 2D. Functionalitate eleganta.

Design elegant. Functionalitate de prima clasa. Acesta este sistemul de profile Salamander 2D. Un sistem de profile de ferestre inovativ, ce se adreseaza clientilor cu cele mai inalte cerinte legate de un design personalizat si o tenhnologie perfectionata. Pe de alta parte, sistemul de profile 2D ofera o mai mare izolatie termica si stabilitate datorita sistemului de multi-camere al acestuia. De asemenea, contururile fine ale liniei unice a designului confera o eleganta evidenta. Pentru toti cei care doresc sa adauge un acent sofisticat, dar in acelasi timp sa mentina functionalitatea deplina. Trasaturi pe scurt

Designul sistemului de profile 2D Alegeti ce-i mai bun pentru a va satisface cerintele personale in izolarea termica, fonica si in protectia impotriva hotilor.

Sistemul multi-camere Ofera o izolatie termica si o stabilitate mai mare.

Practicitatea Usor de curatat avand rabat inclinat.

Aspect lin atat inauntru cat si in afara Marginile rotunjite confera ferestrelor dvs. un aspect deosebit.

      Designul sistemului de profile 3D. Varietate imbunatatita.

Ferestre sofisticate pentru oameni cu stil. Acesta este designul sistemului de profile 3D. Un profil nou, inovativ, care nu lasa loc altor nevoi de imbunatatire ale functionalitatii si designului. Caracterizat printr-un design de 5 camere, designul sistemului de profile 3D intruneste toate standardele inalte legate de izolatia termica si stabilitate. Disponibila in toata gama de culori Salamander pornind de la alb, suprafata rezistenta asigura o durabilitate exceptionala pentru viata ferestrei dvs.

Profilul de ferestre 3D e disponibil de asemenea intr-o gama larga de forme.

Pentru toti cei care doresc o alegere unica a propriilor ferestre. Trasaturi pe scurt Designul sistemului de profile 3D Izolatie termica, fonica si protectie impotriva hotilor de prima clasa. Designul exterior Marginile ramei si ale cercevelei de fereastra atractiv rotunjite. Designul interior Suprapunerea rotunjita si margeaua lucioasa cu sant umbrit ce se potriveste perfect, confera un accent vizual unic. Dubla protectie Cu cele doua pecete pentru vreme si inca o pecete interioara – zgomotul si frigul nu au nici o sansa. Izolatie termica Cu sistemul de 5 camere sunteti pregatiti pentru iarna.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video