Angel Rose - Salon de infrumusetare Bucuresti Afisari: 1911
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 865
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Unirii, nr 18, bl. 5b, sc 2,et. 1,ap 29, int. 029,
-------------------------
Phone: Telefon
  0729491404; 0314250550; 0721446782
-------------------------
Web: Internet
  email: office@angelrose.ro
  site: www.angelrose.ro

 
Epilare definitiva SPL  
Detalii  video  

SEDINTELE DE EPILARE DEFINITIVA SPL SE POT EFECTUA SI VARA! SINGURA CONDITIE ESTE SA APLICATI CREMA CU FACTOR DE PROTECTIE 30 -50 SPF pe zona expusa la soare.

Aparatele de ras pot duce la accidente de ras şi iritaţie; tot mai multe femei preferă epilarea definitiva SPL pentru a scăpa de păr din aceste zone, permanent!

Rezultatele dureaza 5 ani !!! Daca se face o sedinta de mentinere din 6 in 6 luni rezultatul se mareste cu inca 1 an.

Salonul Angel Rose practica epilarea definitiva SPL(square pulse light), folosind un patent unic al tehnologiei Yperion – Franta. Specialistii afirma ca noul si unicul patent SPL de la Yperion, reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat metoda IPL.

De ce? Simplu, pentru ca SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Adica, 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL.

Mai mult decat atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament. Aparatul ofera un tratament precis, rapid, eficient si confortabil, rezultatele procedurii de epilare fiind net vizibile chiar dupa prima sedinta. Echipamentul pentru indepartarea parului si pentru fotorejuvenare L900 creat in Franţa, este fabricat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, detine CE (Certificat de Siguranta Europeana) si certificat eliberat de FDA (Food and Drug Administration), obtinut in USA.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video