AnaCreon - Incalzire electrica in pardoseala cu infrarosu, Ramnicu Valcea Afisari: 554
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 258
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Alexandru Sahia , Nr.31, Ramnicu Valcea, judetul Vilcea
-------------------------
Phone: Telefon
  0740250833; 0745380227
-------------------------
Web: Internet
  email: office@anacreon.ro
  site: www.anacreon.ro

 
Despre firma AnaCreon  
Detalii  video  

Produse de incalzire electrica in pardoseala

O gama variata de produse oferite in cadrul solutiilor de incalzire in padoseala, bazata pe tehnologii de ultima generatie cu avantaje specifice pentru asigurarea succesului fiecarui proiect si maximizarea economiilor.

Film flexibil

Usor de instalat, filmul flexibil este un sistem de incalzire in pardoseala care ofera o distributie constanta si egala a caldurii pe intrega suprafata.

O tehnologie noua cu o eficienta marita care permite instalrea unui sistem de incalzire in pardoseala atat sub marmura cat si sub gresie.

MAI MULTE DETALIICABLU

Sistemul cel mai des folosit pentru incalzire in padoseala pentru spatiile traditional racoroase precum cele acoperite cu gresie, granit sau chiar asfalt.

MAI MULTE DETALIIDEGIVRARE

Cablurile pentru degivrare sub asfalt sau beton sunt de diferite lungimi pentru a permite o mare flexibilitate si economii importante.

MAI MULTE DETALIITERMOSTATE

Termostatele programabile moderne prezinta inca o sursa de economii in cadrul proiectelor de incalzire in pardoseala si a incalzirii spatiilor.

 

Pentru cei care doresc incalzire in pardoseala la cheie, cu o mare fiabilitate, recomandata de comunitatea mesterilor si amatorilor de bricolaj.

 

Noi punem toata experienta acumulata de-a lungul anilor cu fiecare proiect de incalzire in pardoseala si ne mandrim atat cu succesul si satisfactia clientiilor nostri cat si cu importantul aport pentru protectia mediului.

Echipa noastra se deplaseaza in toata Romania

Instalam sistemele de incalzire electrica prin pardoseala pe tot teritoriul Romanie fara costuri suplimentare de transport, cazare, etc. Aducem “caldura verii in mijlocul iernii” chiar daca sunteti din:

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video