Amber Technology, Bucuresti - Comercializare centrale termice, aer conditionat Afisari: 1459
Categorie: COMERT >> Sanitare - obiecte, accesorii Vizitatori: 556
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos.Pipera, nr. 44, sector 2 , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744481874; 0744325411; 0213101010
-------------------------
Web: Internet
  email: office@amber.ro; service@amber.ro
  site: www.amber.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Amber are o experienta acumulata de-a lungul a 20 de ani in servicii de consultanta, antreprenoriat, instalare, autorizare ?i mentenanta pentru sisteme integrate HVAC pentru spa?ii reziden?iale, comerciale, industriale si cladiri de birouri.

Oferta noastra se bazeaza pe calitate, eficienta si pe o relatie personalizata cu clientii nostri, iar optiunea pentru produsele furnizate de lideri in domeniu reprezinta garantia succesului.

Daikin, lider global in producerea de echipamente HVAC, este recunoscut pentru abordarea inovatoare in domeniu, pentru activitatea de pionierat in dezvoltarea compresoarelor, tehnologiei inverter, agentilor frigorifici performanti, pentru producerea echipamentelor ultraeficiente energetic, inteligente si ecologice .

Partener Daikin de 17 ani,  Amber este si partener Home Comfort Expert Premium inca de la inceputul programului, punand la dispozitia clientilor sai toate beneficiile pe care le ofera acest program.

Programul Home Comfort Expert de la Daikin este special conceput pentru a deservi nevoile clientilor finali rezindentiali.

Partenerii desemnati Home Comfort Expert au trecut printr-o selectie riguroasa si sunt familiarizati cu produsele si tehnologiile Daikin. Ei se bucura de instruiri permanente, detin pe stoc echipamentele Daikin de aer conditionat destinate uzului casnic, se bucura de oferte speciale, de conditii speciale de garantie si au intotdeauna suportul tehnic de la Daikin.

Produsele pot fi vazute in show room ul Amber astfel incat puteti alege impreuna cu specialistii nostri echipamentul optim.

– alegeti echipamentul dorit din peste 200 de unitati din stoc

– alegeti montaj profesionist cu materiale de calitate

– alegeti service 7/7

Cu Amber si Daikin va bucurati de climatul perfect al locuintei imbinand confortul cu un mod de viata modern, orientat catre sustenabilitate si responsabilitate fata de mediul inconjurator.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video