Service Altex Bucuresti - Reparatii audio, foto, video Afisari: 2525
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Foto (aparate clasice si digitale, laboratoare) Vizitatori: 1049
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Bucuresti-Nord, Nr.10, Corp O1, Voluntari , judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0219196 ; 0215289196; 0213199939
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.altex.ro

 
Servicii de instalare la domiciliu  
Detalii  video

Te bucuri de cumparaturile facute, fara nicio bataie de cap in privinta instalarii acestora! Cu Altex, beneficiezi de servicii de instalare la domiciliu in baza urmatoarelor conditii si prevederi:

  • Serviciile de instalare sunt servicii contra-cost si pot fi achizitionate fie online, fie direct din magazin.
  • Serviciile de instalare care pot fi achizitionate, sunt disponibile pentru urmatoarele categorii de produse: aparate de aer conditionat.
  • Pastrezi bonul fiscal sau factura produselor achizitionate si factura sau bonul fiscal cu serviciul de instalare achizitionat. Serviciul de instalare la domiciliu se poate face numai pe baza acestei dovezi.
  • In cazul in care ai achizitionat mai multe produse identice, pentru care ai nevoie de serviciul de instalare, trebuie sa te asiguri ca, pe documentul fiscal eliberat, numarul de produse este egal cu numarul serviciilor de instalare.
  • Esti artistul propriului spatiu, asadar avem nevoie de ajutorul tau! Asigura-ne locul potrivit pentru montarea dispozitivelor si asigura-te ca exista acces rapid la utilitatile necesare, in functie de specificul lucrarii (electricitate, apa, semnal TV). Astfel, responsabilitatea alegerii locului de montaj si a eventualelor urmari este in mainile tale.
  • Nu uita! In serviciul de instalare la domiciliu nu sunt incluse lucrarile ulterioare (zugravire, zidarie sau modificari ale retelelor de utiliati: electricitate, apa, cablu TV). Lucrarile suplimentare solicitate in momentul montajului, se vor achita separat firmei de instalare, iar acestea nu fac obiectul responsabilitatii firmei SC ALTEX ROMANIA SRL.
  • Pentru cei aflati in afara localitatii in care s-a facut achizitia serviciului de instalare, se va percepe un cost de deplasare de 1,5 ron/ km TVA inclus, care va fi achitat separat, direct firmei de montaj.

Pentru ca stim cat de important este timpul tau, am creat un sistem rapid prin intermediul caruia te poti programa:

  • pe loc, in magazinul din care ai achizitionat produsele. Termenul de programare este de 3-5 zile lucratoare de la inregistrarea tichetului de instalare la magazin.
  • daca ti-ai achizitionat serviciul din magazinul online, vei primi un SMS cu detalii privind programarea instalarii imediat dupa livrarea produsului comandat la domiciliu.
  •  
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video