ALPHA AMATTI SERVICII Afisari: 650
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Traducatori, translatori Vizitatori: 411
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Buzesti, nr.59 ,bl.A5, sc .4,ap.73 sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0729110161; 0723618581; 021317 96 02
-------------------------
Web: Internet
  email: office@amatti.ro
  site: www.traduceriurgente.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Asiguram traduceri si interpretariat atat pentru firme cat si pentru persoane fizice, in si din 26 de limbi :

engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, araba, greaca, polona, bulgara, sarbo-croata, slovena, ceha, portugheza, rusa, maghiara, olandeza, norvegiana, suedeza, daneza, coreana, chineza, persana, japoneza, hindi, albaneza, turca.

 

Misiunea noastra poate fi rezumata in trei cuvinte:

  • acuratete
  • punctualitate
  • rentabilitate

Acuratetea traducerilor pe care le oferim e garantata de calitatea traducatorilor nostri, care beneficiaza nu numai de calificari multiple si cunoasterea exhaustiva a termenilor din diverse domenii, dar si de o bogata experienta profesionala.

 

In acelasi timp, traducatorii nostri sunt creativi, fiind constienti ca traducerea necesita si intuitie, redarea sensului exact al unui text presupunand mentinerea unui echilibru perfect intre stiinta cuvintelor si arta interpretarii. Dat fiind ca majoritatea clientilor au nevoie de traduceri rapide, nu acceptam comenzi daca stim ca nu le putem onora la timp, convinsi fiind ca punctualitatea este un termen cheie in orice tip de afacere.

 

Raportul dintre preturile pe care le practicam si valoarea traducerilor realizate este intotdeauna unul avantajos pentru clientul care se afla in cautarea calitatii, insa cunoaste in acelasi timp tarifele practicate pe piata si doreste obtinerea acesteia la preturi rezonabile.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video