ALDO Security - Sigiliile de securitate, solutii de sigilare, Dragomiresti Deal / Ilfov Afisari: 1311
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 466
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Camilla, Nr.6 (A1 Business Park), Dragomiresti Deal, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0213263720; 0213263721
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@aldosecurity.ro; info@aldosecurity.ro
  site: www.aldosecurity.ro
  facebook: solutiiprofesionaledesigilare/?ref=page_internal

 
ALDO Security - detalii firma  
Detalii  video  

Inceputuri - În 1997, într-o buna zi, un prieten a venit cu 5 sigilii în buzunar ... M-a întrebat daca stiu ce sunt ... Am spus ca nu. Nu stiam: erau sigilii de tip nou. De plastic, nu de plumb – ca cele pe care le vazuseram cu totii pe contoare, pe vagoane. Am fost de acord ca era o idee buna sa le importam. Toata societatea era într-o nesiguranta cronica si asta se vedea la toate nivelele. Orice colet, orice bun, orice proprietate trebuia securizata atent, altfel era în pericol. Am reusit sa securizam transporturile... "

Dorian Pîrvulete

Livrare din stoc peste 7 milioane de sigilii si 70 modele

Dezvoltare

ALDO Security a început cu câtiva prieteni – dupa nici trei ani, cu flerul si structura lui Dorian, afacerea a luat amploare, iar în 2002 functiona în plin. Cu 2500 de clienti activi în portofoliu, cu parteneri si contractori de mare prestigiu, ALDO Security este un provider de mare încredere, care produce peste 150 de modele de sigilii si asigura servicii, consultanta personalizata si garantii de exceptie.

Productie filmata, securizata

Extindere

ALDO Security functioneaza în Europa si îti extinde operatiunile în toata lumea. Pentru ca lucreaza cu specialisti, dezvolta tehnologie proprie de ultima generatie si raspunde aplicat, prompt si flexibil la cererile clientilor, ALDO Security dezvolta parteneriate de amploare tot mai mare.

DORIAN PÎRVULETE Fondator ALDO Security

A absolvit Facultatea de Inginerie Electromecanica, Bucuresti. Este casatorit. Are doi copii. In timpul liber navigheaza.

În 1997 a fondat ALDO Security, prima companie care garanta securitatea expedierilor oricaror tipuri de colete. De la plicuri de dimensiune redusa - dar de importanta semnificativa – la încarcatura de mare tonaj, transporturile pe apa, în aer, pe sosele sau linii ferate au devenit din ce în ce mai sigure, iar compania a produs, comercializat si personalizat sigilii din ce în ce mai performante si incuietori cu functii tot mai specializate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video