Agio Bistrot - Bistro, Bucuresti Afisari: 25
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 22
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Decebal, Nr. 9, sector 3
-------------------------
Phone: Telefon
  0763528818
-------------------------
Web: Internet
  email: office@agiobistrot.ro
  site: www.agiobistrot.ro
  facebook: AGIOBistrot

 
Detalii activitate

Având în vedere pe de o parte, rapiditatea, viteza tot mai crescuta cu care suntem obisnuiti în ultimii ani la care se adauga tumultul normal al unei capitale europene aflata într-o continua crestere si dezvoltare, iar pe de alta parte dorinta clientilor de a petrece putinul de timp care îl au la dispozitie într-o atmosfera linistita si relaxanta, racoroasa pe timp de vara si calduroasa în anotimpul rece, Agio Bistrot va ofera produse si servicii de calitate, pornind de la delicioasele produse preparate cu grija dar si cu rapiditate de sef Ionut Nicolae si ajutoarele sale si ajungând la bauturile atent selectionate de barista si barmanii nostrii.

Agio Bistrot este permanent preocupat sa satisfaca cele mai exigente cerinte culinare ale clientilor, surprizele pregatite sunt menite sa încânte gusturile cele mai rafinate, deja binecunoscuta specialitate saptamânala a bucatarului sef dar si meniul de prânz nu fac altceva decât confirme standardele ridicate cu care am obisnuit clientii nostrii. Bineînteles, preparatele gourmet pot fi acompaniate de vinuri rafinate atât românesti dar si internationale, în principal spaniole dar si din lumea noua, atent selectionate de oenologul cu care colaboram si larg apreciate de pasionatii de vinuri.

Agio Bistrot are periodic oferte speciale atât pentru produsele de bucatarie dar si pentru cele de bar, oferte pe care clientii deja s-au obisnuit sa le "vâneze".

Agio Bistrot va astepta sa va bucurati de preparatele gourmet într-o atmosfera deosebita, pe B-dul Decebal nr.9, la intersectia cu Delea Noua, de luni pana duminica între 9.30 dimineata pâna seara târziu.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
 
Preparate culinare  |  Preparate internationale  |  Preparatele culinare  |  Standardele de calitate   |  Standardele internationale  |  Vanzare vinuri  |  Vinuri internationale  |  Vinuri rafinate  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.