Androstal Instalatii, Bucuresti - Reparatii instalatii sanitare, termice, electrice Afisari: 1597
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii sanitare (alimentare apa, canalizare) Vizitatori: 646
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
B-dul. 1 Mai, Nr. 27, sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0763600078 ; 0763600079
-------------------------
Web: Internet
  email: office@androstal.ro
  site: www.androstal.ro

 
Instalatii sanitare  
Detalii  video  

Tipuri de instalatii sanitare oferite:

  • Instalatii sanitare interioare de alimentare cu apa rece
  • Instalatii sanitare de preparare si alimentare cu apa calda de consum menajer
  • Instalatii sanitare de stins incendii cu apa – hidranti, sprinklere, drencere
  • Gospodarii sanitare de apa de consum si pentru incendii
  • Canalizari sanitare de ape uzate menajere/pluviale

Carui tip de clienti ne adresam?

Compania Androstal proiecteaza si realizeaza atat instalatii interioare cu apa rece si calda pentru consum menajer, cat si instalatii exterioare. Prin urmare, de oricare dintre aceste servicii aveti nevoie, echipa noastra va va sta la dispozitie cu o solutie rapida si eficienta. Si tocmai pentru ca serviciile noastre sa aduca solutii rapide si eficiente pentru dorintele dumneavoastra, lucram doar cu echipamente si materiale moderne.

Serviciile pe care le oferim in domeniul instalatiilor si amenajarilor sunt oferita de catre echipa Androstal atat pe baza de lucrare unica, cat si pe baza de abonament. Altfel spus, daca vreti sa va simtiti mereu in siguranta si sa beneficiati de intaietate atunci cand apare cea mai mica problema in imobilul dumneavoastra, puteti deveni clienti fideli ai companiei, prin abonarea la serviciile noastre. Acest lucru va usura lucrurile atat pentru noi ca si echipa, cat si pentru dumneavoastra, care pe langa faptul ca veti beneficia de beneficii financiare, veti avea parte si de o rezolvare mult mai rapida si sigura a oricarei neregularitati din caminul dumneavoastra.

De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca vrem sa va oferim siguranta, serviciile pe care vi le oferim va ofera o garantie de 5 ani. Prin urmare, daca in aceasta perioada de timp, lucrarile efectuate de noi nu va satisfac pe deplin, ne rezervam responsabilitatea de a reveni si a ne respecta promisiunile pana la final. Pana acum, insa, lucrarile noastre au fost extrem de bine realizate si nu s-au ivit astfel de cereri.

Daca vreti sa faceti comenzi, sau aveti nevoie de  sfaturi, asistenta in privinta serviciilor, produselor sau a materialelor pentru instalatii sanitare, ne puteti contacta la orice ora din zi sau din noapte. Deoarece punem nevoile clientilor pe primul loc, suntem disponibili pentru dumneavoastra non-stop. Pastreaza-ti imobilul in deplina siguranta!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video